fem fem 5

Zo zien de viral 'lipgloss nails' eruit (en zo creëer je het zelf)

Looks18 mrt 2023, 11:45 doorAngela Badstuber
We hadden eerst de blush nails , daarna de glazed donut nails en nu zijn de lipgloss nails helemaal trending. Met dank aan Hailey Bieber, zijn wij nu ook obsessed met het verzorgen van onze nagels. Dit is hoe de viral nagel trend eruit ziet, en je kan het makkelijk zelf creëren.
fem fem 5
Bron: @the_gelbottle_inc

Lipgloss nails

Het is niet wat je denkt. We brengen natuurlijk niet écht plakkerige, glinsterende lipgloss aan op onze nagels. De naam is alleen gebaseerd op de mooie glans die een lipgloss heeft. Het is de perfecte manicure voor iedereen en het zijn ook nog eens gewoon je eigen nagels. Als je van een natuurlijke look houdt, zijn deze nagels echt een aanrader.
Je kunt de lak helemaal helder houden en je natuurlijke nagels laten doorschijnen, of je kunt kiezen voor een lak die een doorschijnend lichtroze tint heeft om wat extra's toe te voegen. En als je écht van extra houdt, dan is er altijd de mogelijkheid om een ​​lak te gebruiken met een subtiel sprankelend of parelmoer effect.

Zo creëer je het zelf

Gelukkig kan je de lipgloss nails thuis makkelijk zelf creëren. Het enige wat je nodig hebt, is een basecoat, een natuurlijke nagellak kleur naar keuze en een plumping topcoat. Een plumping topcoat zorgt voor volume en glans op je nagels. Net als wat je hebt als je gellak op je nagels heb gezet.
Hieronder zie je een tutorial. De nagels creëren is super makkelijk en je hebt niet veel nodig. Wij zijn helemaal obsessed met de nieuwe trend!