zara tas

Gespot op TikTok: deze Zara-tas gaat helemaal viral

Looks10 apr 2023, 15:45 doorRomy Nouwen
We hebben de leukste tas ooit gespot op TikTok. Deze Zara-tas gaat inmiddels helemaal viral op het platform en dat heeft een reden. Wij vertellen je alles over deze tas en waarom jij deze zo snel mogelijk in huis moet halen.
zara tas
Bron: Cosmopolitan

Zara's virals op TikTok

TikTok is natuurlijk meer dan grappige sketches en dansfilmpjes. Inmiddels haal je er de beste lifehacks en tips vandaan. Het maakt zeker niet uit waar je advies voor nodig hebt, want TikTok heeft altijd (ongevraagd) advies.
Je zal dus zeker niet de enige zijn die regelmatig beïnvloed wordt door de fashion inspiratie die op TikTok te vinden is. Of het nou gaat om een perfecte broek voor kleine mensen of een nieuwe Zara-tas. TikTok staat altijd voor je klaar en helpt je maar al te graag uit de brand. Overigens zijn de fashion tips niet de enige waar wij blij mee zijn, want ook de make-up en parfumtips zijn ge-wel-dig. Zo vonden we onlangs deze heerlijk Zara-parfum dupes en wij zijn fan.

Zara-tas

Ben je dan nu, zo vlak voor het voorjaar, op zoek naar een tas? Dan heeft TikTok nu hét antwoord voor jou: ren naar de Zara! De Zara heeft namelijk een nieuwe tas in het assortiment en menig shopper van deze tas is fan en laat dit maar al te graag weten in een video op TikTok.
De tas zelf is in twee kleuren te bestellen: zwart en bruin. Dat is dan ook niet wat deze tas zó bijzonder maakt. De tas is namelijk bijzonder, omdat je de bij geleverde schouderband kunt personaliseren. Je kunt je eigen initialen erop laten zetten voor een klein bedrag extra. Je gaat dan voortaan altijd met je gepersonaliseerde tas de deur uit. Geweldig toch? Je scoort de tas al voor €39,95. Wil je graag je initialen op de band? Dan kost dat je €2,- extra. Koopje!