juultje fee

Zien: dit is het knappe zusje van Juultje Tieleman

Looks16 aug 2023, 11:05 doorRoos Hooijer
Juultje Tieleman timmert keihard aan de weg als influencer. Niet alleen is ze actief op YouTube en Instagram, ook spotten we de beauty sinds een tijdje op TikTok. Maar wist je eigenlijk dat de influencer ook een heel knap zusje heeft?

Juultje Tieleman

Juultje Tieleman heeft inmiddels – ja echt – 1 miljoen volgers op Instagram. De beauty had in het verleden een relatie met YouTuber Gio Latooy en werd na deze relatie nog gespot met een aantal andere BN’ers. Vervolgens had Juultje een lange tijd een relatie met Koen van Heest, maar hier is helaas een einde aan gekomen .
Juultje deelt haar leven op internet via Instagram en YouTube. Dit doet de beauty al een tijdje, dus wij besloten eens rond te speuren op het Insta-account van de influencer. En daar spotten wij een kiekje van haar zusje, Fee Tieleman, die ook behoorlijk wat volgers op Instagram heeft.

Fee Tieleman

Fee Tieleman is behoorlijk actief op social media en heeft inmiddels al 27 duizend volgers op Instagram. Het moge duidelijk zijn dat het influencen bij de familie Tieleman in de genen zit.
Ook zijn de zusjes allebei in het bezit van enorm knappe looks, aangezien de twee allebei een prachtig gezicht hebben. Echte twins zijn Juultje en Fee niet, aangezien Fee met een donkere bos krullen door het leven gaat. En dit lijkt natuurlijk absoluut niet op de blonde haardos van Juultje.
In de Instagram-bio van Fee is te lezen dat ze naast Instagram ook actief is op Snapchat en TikTok. Ook op TikTok timmert Fee lekker aan de weg, aangezien ze hier dagelijks video's upload waarmee ze inmiddels al 2,7 miljoen likes mee heeft binnengehaald. "Welkom op het account waar ik me dagelijks voor schut zet", deelt ze dan ook in haar TikTok-bio.