Gisteren was het dan eindelijk zover, de eerste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch was te zien op Videoland. De eerste aflevering begint al vrij heftig en de deelnemers schieten snel met elkaar op. Maarre, over één deelnemer gaan de kijkers helemaal los.

marc-junior
Bron: Ex on the Beach: Double Dutch

Ex on the Beach: Double Dutch

Na een tijdje te hebben gewacht is het dan eindelijk zover. We konden genieten van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. In de allereerste aflevering hebben we de eerste acht deelnemers ontmoet. Natuurlijk ging de Tablet of Terror gelijk af. De singles werden met elkaar op date gestuurd.

Eerder hebben de deelnemers gezegd dat dit het heftigste seizoen ooit zou worden. En dat geloven wij wel, want bij hun eerste feest in de villa ging het er behoorlijk heet aan toe. Zo hebben Marc-Junior en Janey, en Joey en Ellen al een avontuur onder de lakens gehad. Enne, natuurlijk hebben mensen daar een mening over. Zo ook over déze deelnemer.

Marc-Junior

In de eerste aflevering was deelnemer Marc-Junior erg aanwezig. Hij valt gelukkig erg in de smaak bij de dames in de villa, maar helaas is dat niet zo bij de kijkers. De 20-jarige deelnemer zorgde voor een hoop irritaties bij mensen. Op Twitter gaan ze helemaal los over zijn gedrag. Zo schrijft een kijker “Ik keek dit… Ik heb de naam Junior iets te vaak gehoord. Je geeft je geslachtsdeel toch geen naam?” Een andere kijker schrijft “Oh hoe niet grappig deze mensen ook weer zijn. Ik ga nu al dood van second hand embarassment door Marc.”

Mensen zijn vooral erg verbaasd dat hij zijn you know what een naam geeft en er mee ‘praat’. Hij heeft het de eerste aflevering ook best vaak benoemd. We zijn benieuwd naar de verdere avonturen van Marc-Junior.

Lees ook: Déze Temptation Island-ster zit in het nieuwe seizoen van EOTB