Wij geloven dat we namens ons allen kunnen spreken wanneer we zeggen dat we vol ongeduld uitkijken naar het aanstaande nieuwe seizoen van Love Island, dat op 21 augustus van start zal gaan. Over precies een week kunnen we opnieuw genieten van alle romantiek, vriendschappen en (hopelijk) drama. Als voorproefje stellen we je graag voor aan de nieuwe Islanders van 2023!

Love Island 2023 deelnemers
Bron: Jasper Suyk

Garbi

Garbi is een make-up artist van 20 jaar en ze weet precies wat ze wil! Hoewel Garbi nog weinig ervaring heeft in de liefde, heeft ze al wel menig keer een gebroken hart gehad en heeft ze the right guy nog niet ontmoet. Of de perfecte man wel echt bestaat, is nog maar de vraag! Verder dan de talking stage is ze helaas nooit gekomen. Garbi is avontuurlijk, grappig en lekker outgoing. Ze is het meest trots op haar lippen en weet dat ze er mag zijn.

Love Island 2023
Bron: Jasper Suyk

Imad

“Wat van mij is, wil ik niet bij iemand anders zien.” Als het om de liefde gaat, spreekt de 22-jarige Imad duidelijke taal. Als professioneel basketbalspeler gaat hij recht op zijn doel af om het hart van de ware te veroveren. Hij houdt enorm van flirten en is er ook nog eens heel goed in! Hij hoopt op Love Island zijn trust issues aan de kant te kunnen zetten en na drie jaar zijn vrijgezellenstatus in te wisselen voor die ene leuke nieuwe liefde.

Love Island 2023
Bron: Jasper Suyk

Jonna

Geen mooie voeten? Dan mag je nog zo knap zijn, maar voor Jonna is het een absolute no go. Aan aandacht heeft deze 23-jarige administratief bediende en basketbalcoach uit Willebroek geen gebrek. Jonna omschrijft zichzelf als iemand met een klein toxic randje. Zijn geloof in de ware liefde herstellen én iemand vinden om zijn favoriete hobby: brunchen mee te delen, dat zijn de redenen waarom deze zachtaardige bad boy naar Love Island afreist.

Love Island 2023
Bron: Jasper Suyk

Kengi

Deze Belgische 21-jarige man is zich heel erg bewust van zijn looks. Hij zal zich nooit zomaar aanbieden bij een vrouw, want de dames moeten het gevoel hebben dat hij speciaal is. Tijdens het daten houdt hij zijn leeftijd het liefst verborgen: hij heeft een zwak voor oudere dames en vindt dat zijn leeftijd er eigenlijk niet toe doet. Hij hoopt op Love Island iemand te vinden waar zijn hartje sneller van gaat kloppen.  

Love Island 2023
Bron: Jasper Suyk

Kimmy

Kimmy is een échte fashion girl, die verschillende kleine ondernemingen heeft: Van “wedding nanny” tot ontwerpster van blazers. Kimmy heeft altijd genoeg verhalen te vertellen en stopt dan ook niet snel met praten. Ze is enthousiast, creatief, lief en emotioneel. Ze huilt bijna elke dag, zowel om mooie dingen als verdrietige zaken. Op Love Island is Kimmy op zoek naar vuurwerk in de liefde, en anders hoeft het van haar niet. Haar ideale toekomst is om samen met een leuke vent op Ibiza te wonen en daar kansarme dieren verzorgen.

Love Island 2023
Bron: Jasper Suyk

Kluuk

Deze 27-jarige Leidenaar is net afgestudeerd in Amsterdam. “Gelukkig heb ik na 8 jaar tóch nog mijn ouders trots kunnen maken!” Deze zomer kan Kluuk nog even helemaal los voordat zijn serieuze leven gaat beginnen. Wordt het een allerlaatste wilde uitspatting, of vindt hij eindelijk de liefde van zijn leven? Kluuk stelt zulke hoge eisen aan zijn ideale vrouw, dat zijn dates dit niet in 1 of 2 afspraakjes waar kunnen maken. En dan raakt hij alweer uitgekeken. Op Love Island is het tijd om iemand eens écht te leren kennen.  

Love Island 2023
Bron: Jasper Suyk

Lena

Deze mooie, lange vrouw is de definitie van beauty & brains: de 25-jarige Lena is volop bezig met haar master communicatiewetenschappen. Ze heeft een zwak voor voetballers, maar dat zijn ook meteen haar “red flags”. Lena houdt van een old school gentleman: een galante man die de deur openhoudt en haar overlaadt met complimenten. Op Love Island hoopt Lena een knappe, lieve en betrouwbare man te vinden die helemaal voor haar gaat, want uiteindelijk wil ze graag trouwen met de liefde van haar leven.

Love Island 2023
Bron: Jasper Suyk

Naomi

Met haar altijd vrolijke en stralende lach, weet deze 22-jarige brunette alle jonge mannen om haar vingers te winden. Aan aandacht geen gebrek, maar deze spontane meid kan ook erg naïef zijn en toch weer voor de mannen vallen die vooral geïnteresseerd zijn in een one night stand. Naomi is op zoek naar een man die serieus is en haar wilde kant kan temmen.

Love Island 2023
Bron: Jasper Suyk

Nycole

De temperamentvolle Braziliaanse schoonheid is op zoek naar een fatsoenlijke man. Met haar 21 jaar heeft Nycole verschillende “situationships” gehad, maar dat bleken vaak onvolwassen jongens. Nycole wil het liefst een mannelijke man met een zachte kant, en heeft een zwak voor Italianen. In haar dagelijkse leven is Nycole veel met uiterlijk bezig: Ze werkt in een parfumerie, is make-up artist en hoopt ooit haar eigen salon te openen.

Love Island 2023
Bron: Jasper Suyk

Thymo

Deze 24-jarige arts in opleiding komt uit de Zaanstreek, maar woont nu met een goede vriend in Amsterdam. Thymo is een surfer, skateboarder en motorrijder, maar hij is ook lief, betrouwbaar en goedgemanierd. Hij wil het liefst mensen helpen, en zijn doel is om later traumachirurg te worden. Een stoere gast met een hartje van goud. Op Love Island hoopt hij juist een diepere connectie met iemand aan te gaan. En wie weet vindt hij wel de moeder van zijn 5 kinderen.

Love Island 2023
Bron: Jasper Suyk

Vanity

Ze is nog jong, maar niet bepaald een verlegen muurbloempje! Wanneer deze bubbly dame een ruimte binnenstapt, merk je direct dat ze er is. De 19-jarige Vanity pakt alles en iedereen in met haar charmes en vrolijke uitstraling. “Eigenlijk ben ik een player.” Ze is zich heel bewust van haar lieve en schattige uitstraling en maakt er dan ook handig gebruik van: Vanity komt overal mee weg! Ze is wel kieskeurig en vindt zichzelf een moeilijk persoon om mee te leven.

Love Island 2023
Bron: Jasper Suyk

Eén ding is zeker, dit seizoen wordt allesbehalve saai. Wij hebben in ieder geval volgende week maandag alvast vrijgehouden. Dit willen we namelijk niet missen! Dus sla de snacks alvast in, want vanaf volgende week kan je elke werkdag genieten van deze nieuwe knappe Islanders. Enne, dan hebben we het nog niet eens over de bombshells gehad!

Verder gluren? Hier vind je alle Instagram-kanalen van de Islanders.