Amandine Bonehill heeft een veelbewogen jaar achter de rug. Zo werd ze bekend door haar deelname aan Love Island en maakte ze daar het een en ander mee met lover Jules. Op TikTok emotioneert ze haar volgers met een heftige video. “Worst state this year VS my best moments”, luidt de titel.

Amandine Jules Love Island
Bron: Love Island

Up’s and down’s

Het afgelopen jaar verliep voor Amandine met up’s and down’s. “Het is extreem eng om dit op sociale media te zetten aangezien dit mij is op m’n meest vulnerable moment dit jaar”, schrijft ze onder de video. “Maar het toont wel aan dat je geluk bij jezelf moet zoeken en de kracht er is om erboven op te geraken! Dit is reality.”

TikTok

Op de TikTok-video zien we een hele emotionele Amandine. Huilend, in de avond. Ja, dat herkennen we allemaal. Gelukkig zien we even later, een vrolijke Amandine tijdens de leukste momenten van het jaar voorbijkomen. En, zo komt zelfs lover Jules nog voorbij in de video.

De blondine wil hiermee zeggen dat het niet altijd makkelijk is voor haar is. In de reacties benadrukt Amandine nog even dat het haar niet interesseert dat ze er aan het begin van de video zo kwetsbaar uitziet. “En ‘t boeit me niet dat ik er extreem slecht uitzie, maar dit is realiteit en mag ook getoond worden. Als dit al enkele mensen kan helpen, I’m happy“, aldus Amandine.

@bonehill.amandine

Worst state this year VS my best moments. Het is extreem eng om dit op sociale media te zetten aangezien dit mij is om mn meest vulnerable moment dit jaar. Maar het toont wel aan dat je geluk bij jezelf moet zoeken en de kracht er is om erboven op te geraken! Dit is reality 🥹 #fy #vulnerable #real

♬ bitter – FLETCHER

Love Island

Het verliep nou niet helemaal lekker voor Amandine, tijdens haar avontuur op Love Island. Het kwam abrupt ten einde toen haar koppelpartner Jules Lisa mee terug nam na zijn bezoek aan Casa Amor. Amandine besloot daarom om haar koffers te pakken, en de villa vrijwillig te verlaten. Niet veel later bleek dat Jules een verkeerde beslissing had gemaakt. Hij zocht Amandine dan ook snel weer op na zijn terugkomst. “Aangezien hij er zo slecht van was en Lisa van hem afhield in de villa, staat de deur toch een klein beetje open. Maar hij moet wel echt zijn best doen”, vertelde Amandine aan RUMAG.

De twee lijken nog helemaal in love te zijn. Zo schattig!

@bonehill.amandine

Beetje spotten mag nog #foryou #loveisland #fyp

♬ love nwantinti (ah ah ah) – CKay