Liefhebbers van Love Island weten: Casa Amor zorgt altijd voor heisa. Ook in dit seizoen van Love Island zien we dat verschillende koppels toch niet zo steady waren als we hadden verwacht. En daardoor besluit één van de ladies per direct het programma te verlaten.

Casa Amor

Waar het in Love Island halverwege het seizoen lijkt alsof er steeds meer steady koppeltjes worden gevormd, gooit Casa Amor altijd nét op het verkeerde moment roet in het eten. De grote vraag luidt dan: blijven de Islanders bij hun huidige koppelpartner of kiezen ze toch voor een van de nieuwe singles?

Amandine en Jules

Amandine en Jules leken een steeds diepere connectie te krijgen, maar door Casa Amor kwam hier verandering in. Jules kreeg het gezellig met Lisa (die eerder ook al eens meedeed aan het programma) en besloot haar mee te nemen naar de Love Island-villa. Eindstand: Amandine koos voor Jules, maar Jules dus niet voor Amandine. En dat leverde pijnlijke beelden op.

Amandine
Bron: Love Island

“Ik zou gewoon willen weggaan, zodat ik Jules zijn hoofd niet meer hoef te zien”, wist Amandine al voor de terugkomst van Jules te zeggen. De Islander voelde de keuze al aankomen en wist hierom na de herkoppeling meteen dat ze naar huis wilde gaan. “Iedereen zag het wel aankomen, iedereen heeft gezien wat er gebeurd is”, legde Amandine uit.

De Islander is dan ook vastbesloten om de villa te verlaten. “Ik heb mezelf opengesteld, maar het is niet de bedoeling hier te blijven als je weet dat er niks meer in zit. Dus ik ga jullie straks verlaten.” Heavy!

Lees ook: Dit is de echte reden achter de breuk tussen Love Islands Job en Esmee