Jonna en Nycole hebben tijdens Love Island gezorgd voor heel wat drama. Ondanks dat we inmiddels een maand verder zijn, lijken de twee nog niet uitgesproken over elkaar. Tijdens een interview met RUMAG komen er weer nieuwe verhalen op tafel. Zo zou Nycole met een andere Islander hebben gezoend dan Jonna. Benieuwd? Wij praten je bij!

Jonna en Nycole Love Island
Bron: @loveislandvlaanderen

Love Island en Casa Amor

Volgens Jonna waren de twee weken voor Casa Amor zonder twijfel een uitdaging voor alle Islanders. “We waren ongeveer twee weken in de villa, zonder enige vorm van intimiteit met Nycole. Er was een overproductie”, onthult hij. “Ik was opgewonden. Je leeft constant tussen aantrekkelijke dames in de villa.” Enne, of Thirza daar slim op in speelde of niet, één ding is zeker: “Ik was hongerig toen Thirza arriveerde”, geeft Jonna toe.

Wat is er gebeurd na Love Island?

Nadat ze de villa hadden verlaten, onthult Jonna dat Nycole beelden heeft gezien van Jonna en Thirza en reacties heeft gelezen die haar aan het denken hebben gezet. “Toen heeft ze snel een besluit genomen”, vertelt Jonna. Hij beschrijft hoe het weekend na Love Island in Amsterdam niet erg spectaculair was met Nycole en dat ze een gesprek hadden om te bespreken of Nycole ruimte nodig had.

Jonna was blij toen Nycole aangaf dat alles goed was, maar merkte al snel dat er iets mis was toen ze samen gingen brunchen. “Nycole was heel afstandelijk en koud.” Uiteindelijk bleef Nycole volhouden dat er niets aan de hand was, maar later ontdekte Jonna dat Nycole hun foto’s van Instagram had verwijderd. “Ze zei dat het voorbij was, en opeens waren we uit elkaar.” Voor Jonna was dit een enorme klap. “Ik was echt down, ik was echt verliefd op haar en die gevoelens zijn er nog steeds.” Jonna gelooft dat als de twee Love Island hadden gewonnen, ze langer bij elkaar zouden zijn gebleven omdat ze zich dan meer verantwoordelijk zouden hebben gevoeld.

Wilde nachten in Amsterdam en Antwerpen

Later hoorde Jonna van Nycole dat ze nog naar een afterparty is gegaan tijdens het uitgaan in Amsterdam. Ze heeft toegegeven dat daar iets is gebeurd met iemand die iedereen in Nederland kent. Jonna wil niet onthullen wie dit is.

Een week later gingen ze weer met de hele groep uit in de Villa, een club in Antwerpen. Hier leek het weer goed te gaan tussen Jonna en Nycole en de twee konden niet van elkaar afblijven tijdens het uitgaan. Jonna heeft Nycole vervolgens naar huis gebracht, en de dagen erna bleef het contact tussen de twee stabiel.

Maar toen ontdekte Jonna dat Nycole tijdens die avond uit, ook met een andere mannelijke Islander uit de groep heeft gezoend. En dat terwijl ze die avond ook met Jonna had gezoend. Dit zorgde voor boosheid bij Jonna naar zowel Nycole als deze mannelijke Islander, die hij beschouwde als zijn “broer.” Jonna vertelt dat ondanks dat hij haar wil vergeven, de twee niet meer samen zullen komen. Het zal hem niet lukken zijn vertrouwen in Nycole weer op te bouwen. Benieuwd geworden naar het interview? Bekijk hem dan snel hieronder!

Met wie Nycole dus allemaal intiem is geweest tijdens de uitgaansnachten, is dus nog maar de vraag. Wel wakkert het interview van Jonna ook gevoelens bij Nycole op. Ze reageert dan ook via Instagram met de quote: “I never gave you my heart, let’s start there.” Dus uh, wij weten wel bijna zeker dat er nog heel wat tea komt!