Het sloeg bij ons in als een donderslag aan heldere hemel: de plotselinge breuk tussen Nycole en Jonna. Via Instagram heeft Nycole haar verhaal gedaan, maar wat vindt Jonna eigenlijk van de situatie?

jonna love island nycole uit elkaar
Bron: @loveisland

Jonna en Nycole uit elkaar

Ze eindigden als derde in de finale, maar hadden hier naar eigen zeggen geen problemen mee. Want eh… Jonna en Nycole hadden de liefde gevonden, right? Helaas bleek niets minder waar. Het tweetal heeft tijdens het liefdesavontuur al een behoorlijke rit meegemaakt. Zo zoende Jonna tijdens Casa Amor met een andere dame en werd er in de tussentijd behoorlijk gekibbeld tussen het koppel.

Kijkers konden vanaf de bank het liefdesverhaal aanschouwen en deelden meerdere keren dat Jonna een ‘wandelende red flag’ zou zijn. Nycole zou volgens de liefhebbers van het programma beter verdienen.

Afleveringen terugkijken

Tijdens een verblijf in Love Island heb je als Islander eigenlijk géén idee hoe je als koppel overkomt op beeld. Ook worden er flink wat gevoelens gedeeld door de Islanders, die de rest past later op beeld terug kan zien. En waar dit normaal gesproken zorgt voor romantische gevoelens tussen de koppels, werkte dit bij Jonna en Nycole averechts. Nycole zette namelijk na het zien van de beelden een punt achter de relatie met Jonna.

“Na een heel mooi avontuur te hebben gehad met Jonna, besluiten wij hier toch een punt achter te zetten”, deelde ze gister op Instagram. “Ik heb nu met mijn eigen oren de uitspraken gehoord en ik voel me daar niet fijn bij”, stelt ze. “Ik wil eerlijk zijn tegenover mezelf en Jonna en niemand aan het lijntje houden. Ik wil niet ‘voor de show’ bij hem blijven, want daar voel ik me niet goed bij.”

Reactie Jonna

Vanuit Jonna verscheen er weinig tekst en uitleg op Instagram, maar daar besloot Juice Channel verandering in te brengen. Het roddelkanaal stuurde Jonna een berichtje om zijn kant van het verhaal te horen. “Ik ben zeer gekwetst en in shock van haar beslissing”, begint hij zijn verhaal. “Zeer pijnlijk dat dit gebeurd nadat ik verliefd ben geworden op haar. Maar wat kan ik zeggen?”, vult hij aan.

Dat Jonna behoorlijk in de put zit door deze situatie, is wel duidelijk. Toch lijkt er tussen het tweetal geen sprake van ruzie of heisa te zijn. “Nycole niet voor de bus gooien alsjeblieft”, vult Jonna namelijk aan. Waarom het roddelkanaal behoorlijk bot reageert: “Dat heeft ze zelf al gedaan.” Auw…

jonna nycole love island
Bron: @juicechannel