Love Island is weer tot een einde gekomen, en zo ook inmiddels al heel wat koppels. Vandaag deelde Lot op haar Instagram helaas het nieuws dat zij en Kevin ook hun relatie hebben beëindigd. Benieuwd naar de details?

Love Island Lot en Kevin uit elkaar
Bron: @loveislandnl

Kevin en Lot op Love Island

Tijdens Casa Amor hebben Kevin en Lot elkaar leren kennen. Kevin had destijds besloten Garbi links te laten liggen en keerde terug naar de villa met Lot. Helaas eindigt het avontuur van Kevin en Lot al snel tijdens de volgende stemronde. Lot reageert op het einde van haar ervaring met dankbaarheid: “Ik ben echt enorm dankbaar en ik zou dit avontuur zeker niet willen missen. Ik wil de crew en alle Islanders bedanken voor dit mooie avontuur, de vriendschappen en alle herinneringen die we samen hebben meegemaakt.”

Zelfs na de opnames leek het erop dat de twee goed met elkaar overweg konden. Ze waren vastbesloten hun relatie stap voor stap verder te ontwikkelen. Kevin verwoordde dit treffend vlak voor hun vertrek uit de villa: “Mensen vergeten dat Lot en ik elkaar nog maar anderhalve week kennen. Ik ga niet meteen ‘ik hou van je’ zeggen, zo werkt het niet in het echte leven. Maar we blijven elke dag stappen zetten, en ik ben er zeker van dat dit zal uitmonden in een relatie.”

Ook op TikTok en Instagram zagen we veel beelden van Kevin en Lot voorbijkomen, wat deed vermoeden dat ze dichter naar elkaar toe groeiden dan we aanvankelijk op Love Island dachten.

De break-up

Echter, zoals het gezegde luidt: schijn bedriegt. Helaas zijn de woorden van Kevin, waarin hij hoopte dat hun relatie zou uitmonden in iets blijvends, niet werkelijkheid geworden. Kevin en Lot hebben besloten om niet langer samen te zijn. Of deze beslissing gezamenlijk is genomen of door een van hen is genomen, is onduidelijk. Lot deelde een foto op haar Instagram met de tekst: Bij deze wil ik laten weten dat het tussen Kevin en mij helaas niet meer werkt. We hebben een leuke tijd gehad en dat moet hier helaas stoppen.”

Lot en Kevin uit elkaar
Bron: @lotvdoorn

Met deze post lijkt het erop dat de twee gezamenlijk tot de conclusie zijn gekomen dat hun relatie niet langer werkt. Kevin maakte echter weinig woorden vuil aan de breuk en plaatste slechts een Instagram Story met de tekst “onverwachts”, gevolgd door een gebroken hartje. Misschien heeft Lot dus de beslissing in haar eentje genomen?