Kennen we d’r nog: oud Love Island-deelneemster Lisa Moerman? Lisa is altijd openhartig geweest over haar ex-lovers, maar hield een van haar liefdes onder de radar. De Vlaamse acteur Axel Daeseleire, die inmiddels 53-jaar oud is, had voor een tijdje een relatie met Lisa. En dat wisten wij nog niet!

bron: @lisa.moerman_

Bekende exen

Lisa is voornamelijk bekend geworden door haar deelname aan het programma Love Island. Hier kreeg ze sterke gevoelens voor mede-eilander Giuliano Era. Hij vond haar ook leuk, tot dat de prachtige Feline de villa binnenwandelde.

Ook heeft Lisa enige tijd met de Belgische Bachelor Fabrizio Tzinaridis afgesproken, maar deze romance hield niet lang stand. Daarnaast is Nick Kraft uit Big Brother niet te missen als één van haar exen.

Axel Daeseleire

Blijkbaar heeft Lisa ook een aantal ‘mooie’ maanden met de 53-jarige Axel Daeseleire gespendeerd. Je zou Axel kunnen kennen van zijn rol in Flikken Maastricht. Helaas laat Lisa op haar Instagram weten dat deze relatie toch niet lang stand heeft gehouden. Via Instagram Story’s deelt ze het volgende: “Wij hebben een aantal hele mooie maanden gedeeld met elkaar. Maar ik heb besloten om toch vriendschappelijk verder te gaan.”

Bron: @lisa.moerman_

Het lijkt er dus op dat de keuze is gemaakt door de realityster zelf. Waarom weten wij niet, maar misschien heeft het toch wel iets te maken met het grote leeftijdsverschil tussen de twee.

Hoelang waren de twee samen?

Lisa en Axel werden voor het eerst samen gespot in april. Een insider liet toentertijd aan TV Familie weten dat de twee helemaal gek van elkaar waren. “Het leek echt wel prille liefde. Hoe ze naar elkaar keken, hoe ze met elkaar omgingen… Ja, het is volgens mij duidelijk dat ze een koppel zijn.” Oeh la la…

Lees ook: Job en Esmee (Love Island) onverwachts uit elkaar