Er is een little one op komst! De knappe Loesje Rambaldo is in verwachting van een kindje. Via Instagram maakt ze dit heerlijke nieuws met een eerlijke video bekend.

love island loesje rambaldo in verwachting
Bron: Love Island

Loesje Rambaldo

We moeten even terugspoelen naar het jaar 2021, waarin Loesje Rambaldo aan Love Island meedeed. Ze kwam in het programma als bombshell en wist hier heel wat mannenharten te veroveren. Het knappe uiterlijk van Loesje liet menig Islander verliefd achter, maar bij één deelnemer leek de vonk écht over te slaan. Loesje werd erg gek op Deniz en de twee bleven zelfs een tijdje samen. Uiteindelijk liep deze romance toch op de klippen, iets wat (volgens Loesje) een gezamenlijke beslissing is geweest.

“Tussen mij en Den is het anders gelopen dan wat we beiden gehoopt hadden”, stelde Loesje destijds op Instagram. “We woonden heel ver uit elkaar en er kwam heel veel op ons af na Love Island. Ik was niet echt met liefde bezig maar meer met mijn nieuwe drukke bestaan.”

Bijzonder nieuws

Inmiddels zijn deze liefdesperikelen ages ago en is Loesje al een tijdje gelukkig met een andere man. Deze liefde houdt ze echter het liefste onder de radar, maar het zou om de knappe Rafiq van der Moot gaan. Heel af en toe deelt Loesje een foto met haar grote liefde, zo ook dit schattige kiekje uit Parijs.

Het tweetal is al een tijdje samen – en gaan heel binnenkort een gezinnetje worden. Loesje is namelijk in verwachting! “Grateful is an understatement 👶🏽🤍”, deelt ze op Instagram.

Eerlijke video

In de video van Loesje zien we dat haar zwangerschap niet vanzelfsprekend is geweest. We zien de voormalig Islander en haar lover een traject doorgaan, waarbij regelmatig een injectiespuit aan te pas komt. Veel uitleg geeft Loesje er niet over, maar het zou in dit geval om een IVF-behandeling kunnen gaan, waarbij je injecties met hormonen moet toedienen, om in verwachting te raken. Het koppel heeft dit traject vastgelegd en laat met deze compilatie zien dat een zwangerschap niet altijd op een manier verloopt, zoals je in eerste instantie zou verwachten. We zijn in ieder geval enorm gelukkig voor de twee.