Love Islands Cas en Jotti wisten als koppel het seizoen van Love Island 2022 te winnen. Helaas bleek deze relatie niet van lange duur te zijn. Er werd onlangs naar buiten gebracht dat Cas aandacht zocht bij andere vrouwen, waardoor de relatie tussen de twee uiteindelijk strandde. Onder de nieuwste foto van Jotti, worden er sneertjes uitgedeeld richting Cas.

Love Island sneer naar Cas onder foto Jotti bikinikiekje
Bron: Love Island

Love Island

Een van onze favoriete Love Islands-koppels van het afgelopen seizoen: Jotti en Cas. Nadat Cas de villa betrad, was het liefde op het eerste gezicht, als we het programma moeten geloven. Niet alleen zij zagen dat, maar ook de kijkers. Jotti en Cas wonnen namelijk Love Island en gingen met het prijzengeld naar huis.

Head over heels in love keerden winnaars Jotti en Cas terug uit Love Island als winnaars van het programma. Al snel werden toekomstplannen besproken en werd er over samenwonen en trouwen gepraat. “Ik geloof nu echt in Love Island en dat je daar de liefde kunt vinden”, vertelde Cas afgelopen zomer in een gesprek met Rumag TV. “Toen ik zag dat Jotti meedeed wist ik: daar moet ik naartoe.” Echter, is dat sprookje nu definitief voorbij.

Bron: Love Island

De geruchten druppelden een paar weken geleden al binnen: de relatie tussen Jotti en Cas zou niet helemaal op rolletjes lopen. Volgens RealityFBI zou Cas namelijk aandacht bij andere dames hebben gezocht. Het juicekanaal had een paar dagen later officieel bewijs gedeeld van de gesprekken tussen Cas en een andere dame, waardoor Jotti een drastisch besluit heeft moeten nemen. De twee zijn nu uit elkaar.

Sneer naar Cas

Dat de fout van Cas stupid was, vinden we allemaal, en dat maakt Love Island-Lio Verborgh nog even extra duidelijk. “IMAGINE LOSING YOUUUU 😮‍💨😮‍💨😮‍💨”, schrijft ze onder Jotti’s bikinikiekje. Ook andere volgers gooien een kleine sneer naar Cassieboy. “Jij verdient een man die weet wat die heeft en dat never nooit op het spel zet! Je bent zo mooi en lief”. Iemand anders reageert: “Damn hij zo dom als hij zo’n vrouw laat gaan”.