De Britse variant werd niet al te lang geleden nog uitgezonden op RTL5 maar vanaf morgen kunnen we weer smullen van mensen in bikini’s en zwembroeken op zoek naar de liefde. Jahaaa, voor iedereen met een Videoland abonnement: vanaf morgen kan je de Australische versie van Love Island kijken.

Australische hunks videoland FEM FEM

Love Island

Geen idee wat Love Island is? Het is een succesvolle serie uit Engeland waar spel en liefde worden gecombineerd. De deelnemers blijven in een villa in Mallorca en zijn afgesloten van de rest van de buitenwereld. Om in het spel te blijven, moeten ze koppels vormen om diverse challenges aan te gaan. De deelnemers die alleen blijven bij de eliminaties riskeren dat ze de villa moeten verlaten. Natuurlijk volgt er een hoop seks, liefde en genoeg ruzies. In other words: héérlijk om naar te kijken.

Vanaf morgen is dus de Australische seizoen van het programma te zien op Videoland en wederom is het ze weer gelukt om de knapste vrijgezellen van het land bij elkaar te rapen. Hier alvast een sneak peek van een aantal van de mannen die eraan meedoen:

Nu. Al. Zin. In.

Lees ook: de villa van Love Island kan je huren!