Trouble in paradise, want de vriendschap tussen Amandine en Raphaëlla lijkt door Love Island ten einde ten zijn gekomen. Dit heeft alles te maken met de ‘smerige actie’ van Raphaëlla in het liefdesprogramma, zo deelt Amandine op Instagram.

Amandine Raphaëlla
Bron: Love Island

Drama Island

Waar het in Love Island enorm rustig begon, is er sinds de komst van Casa Amor alleen maar drama in de villa. Dit heeft uiteraard te maken met de nieuwe toevoeging aan het programma, namelijk de komst van een groot aantal oud-deelnemers. Eén van deze deelnemers was Raphaëlla, die heel toevallig een goede vriendin van Amandine bleek te zijn.

Tijdens Casa Amor liet Raphaëlla haar oog vallen op Jules, maar vanwege haar vriendschap met Amandine besloot ze het geen kans te geven. Amandine en Jules vormden namelijk voor Casa Amor een koppel. Uiteindelijk vormde Raphaëlla een vriendschapskoppel met Yousri en mocht ze haar intrede in de Love Island-villa maken. Hier hield ze zich echter niet meer aan haar afspraak wat betreft Jules.

Raphaëlla en Jules

Voor de neus van Amandine besloot Raphaëlla in de Love Island-villa namelijk alsnog achter Jules aan te gaan. En dat schoot bij Amandine totaal in het verkeerde keelgat. Zij pakte niet veel later haar spullen en vertrok terug naar Nederland. Amandine is not amused met de actie van haar ‘vriendin’ en haalt daarom behoorlijk hard uit naar Raphaëlla via Instagram.

In een uitgebreid bericht blikt Amandine terug op haar deelname en de actie van Raphaëlla. “Wat Raphaëlla betreft is het helemaal geen mooie actie geweest. Ik weet waar ik voor mezelf lijnen moet trekken en dit is zeker niet iets wat je bij vrienden doet, dus ik trek voor mezelf ook de lijn hier”, deelt ze.

Aardig blijven

Ondanks dat Amandine duidelijk maakt dat zij en Raphaëlla geen vriendinnen meer zijn, wil ze haar alsnog in bescherming nemen. Ze vindt het dan ook niet oké dat Raphaëlla allerlei gemene berichtjes ontvangt. “Wees lief voor elkaar, ook al komt dit niet altijd van beide kanten.”