Het staat overal op het internet: Love Island-winnaars Jotti en Cas zijn uit elkaar. Dit maakte Jotti gisteravond bekend in een Instagram Story. Cas heeft ook gereageerd op de breuk, hij laat weten dat hij morgen zijn kant van het verhaal zal delen bij RUMAG.

Love Island Jotti Cas uit elkaar
Bron: Love Island

Love Island

Een van onze favoriete Love Islands-koppels van het afgelopen seizoen: Jotti en Cas. Nadat Cas de villa betrad, was het liefde op het eerste gezicht, als we het programma moeten geloven. Niet alleen zij zagen dat, maar ook de kijkers. Jotti en Cas wonnen namelijk Love Island en gingen met het prijzengeld naar huis.

Head over heels in love keerden winnaars Jotti en Cas terug uit Love Island als winnaars van het programma. Al snel werden toekomstplannen besproken en werd er over samenwonen en trouwen gepraat. “Ik geloof nu echt in Love Island en dat je daar de liefde kunt vinden”, vertelde Cas afgelopen zomer in een gesprek met Rumag TV. “Toen ik zag dat Jotti meedeed wist ik: daar moet ik naartoe.” Echter, lijkt dat sprookje nu definitief voorbij te zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cas Hooijer (@cas.hooijer)

Geruchten

De geruchten druppelden de afgelopen dagen al binnen: de relatie tussen Jotti en Cas zou niet helemaal op rolletjes lopen. Volgens RealityFBI zou Cas namelijk aandacht bij andere dames hebben gezocht. Het juicekanaal had gisteren officieel bewijs gedeeld van de gesprekken tussen Cas en een andere dame, waardoor Jotti een drastisch besluit heeft moeten nemen.

“Lieve allemaal, dankjewel voor de lieve en bezorgde berichtjes”, schrijft Jotti in een haar Instagram verhaal. “Net als jullie ben ik zelf in shock en voel ik me erg gekwetst. Helaas kloppen de roddels en heb ik de beslissing moeten nemen de relatie tussen Cas en mij te beëindigen. Hopelijk gunnen jullie mij wat rust en begrijpen jullie dat dit niet makkelijk is.”

Cas reageert

Niet even later reageert ook Cas in een Instagram Story, waarin hij sommige geruchten uit de lucht wil helpen. “Er wordt momenteel gespeculeerd. Ik wil daarom even op de rem trappen”, schrijft hij. “Het gaat al een tijdje niet goed tussen Jotti en mij, maar vreemdgaan is niet aan de orde.”

De Island-winnaar laat weten dat hij morgen aan tafel zal zitten bij RUMAG om daar zijn verhaal te vertellen. “Iedereen die moeite en energie stopt in mij naar beneden halen, keep going…”, schrijf hij op het einde. Wij zijn heel erg benieuwd!

Love Island Jotti Cas vreemdgaan
Bron: @cas.hooijer