Het walhalla van de plastische chirurgie is populairder dan ooit, want ook Love Islands Eilish heeft een neuscorrectie laten doen. Dit laat ze zien op  TikTok.

Love Island Eilish neuscorrectie
Bron: @eilishflesch

Love Island

Het is alweer twee jaar geleden toen Eilish en Gianni beiden als bombshells de Love Island-villa binnen liepen. In plaats van dat ze hun pijlen hadden gericht op alle andere singles, schoot Cupido raak tussen de twee bombshells zelf. “Het eerste moment dat ik Gianni zag was ik stiekem al wel een beetje verkocht, dat moment ga ik nooit meer vergeten”, vertelde Eilish.

Dat Eilish Gianni tijdens dit programma heeft ontmoet vindt ze bijzonder, maar dat het vandaag, na twee twee jaar nog steeds goed gaat tussen de twee vindt ze nog “het allerbijzonderst”. De tortelduifjes zijn dus nog steeds super happy met elkaar en kijken uit naar de toekomst met elkaar. Cute!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EILISH FLESCH (@eilishflesch)

Een bezoekje bij de arts

Op TikTok zien we dat Eilish gisteren in de auto zat, onderweg naar huis na een bezoekje bij de arts. Maar niet zomaar een arts, want de blondine heeft haar neus laten corrigeren. We zien reality-sterren dit steeds vaker doen, waaronder nu ook Eilish. Op TikTok plaatst ze een filmpje.

@eilishflesch

Wanneer je weer thuis bent na je operatie 🫶🏼 #fyp #fypシ #foryou #trending

♬ original sound – mavokali1

Meningen zijn uiteenlopend over de keuze van Eilish. “Beetje jammer dat je zo onherkenbaar bent geworden”, schrijft iemand onder de video. “Je had een mooi gezicht van jezelf. This is what social media does to people.” Obviously zijn er ook genoeg mensen die haar hier in wel steunen. Zo schrijft EOTB- Sem de Conick: “Ik vind je mooi”.