Fé Bolleboom, bekend van haar deelname aan Love Island, heeft besloten om haar kenmerkende lange, donkerblonde lokken vaarwel te zeggen. Ze heeft gekozen voor een gedurfde en trendy korte donkerbruine bob. En geloof me, deze nieuwe look verandert niet alleen haar haar, maar ook haar hele uitstraling!

Fé Bolleboom nieuw kapsel
Bron: @febolleboom

Fé Bolleboom

Fé en Lennert namen deel aan het vorige seizoen van Love Island. Lennert kwam als nieuwkomer de villa binnen en werd populair bij de dames. Niet lang daarna kwam Fé als verrassingskandidaat binnen. Ze vormden al snel een koppel en werden verliefd op elkaar. In Nederland en België hield hun relatie stand en ze gingen onlangs samenwonen. Ondanks hun liefde bleek hun relatie uiteindelijk toch niet perfect te zijn. De twee zijn dan ook inmiddels een aantal maanden uit elkaar.

Nieuwe look

Het is dan ook geen verrassing dat Fé even behoefte heeft aan iets niet. Enne, dit is duidelijk te zien in een TikTok-video! Ze koos ervoor om iets totaal anders met haar kapsel te doen. Verandering kan soms heel verfrissend zijn.

Dus daar ging Fé vol goede moed naar de kapper. Haar lange haren werden afgeknipt en ze werd begroet met een spiegelbeeld dat ze nog niet eerder had gezien. Een nieuw hoofdstuk in haar leven is duidelijk begonnen.

En laten we het even hebben over die nieuwe haarkleur! De donkerbruine tint past perfect bij Fé haar ogen en huidskleur, als je het ons vraagt. Het geeft haar een mysterieuze en verleidelijke uitstraling. Enne, daar helpt haar korte sexy coupe zeker aan mee!

@febolleboom TRANSFORMATION TIME @H.D #transformation #hairtransformation ♬ samsinclairfx on instagram – Sam Sinclair

Reacties

Fé Bolleboom heeft niet alleen ons verrast met deze compleet nieuwe look, ook de reacties op TikTok stromen binnen. “Wow deze had ik niet zien aan komen! Wel kei mooi!!!”, plaatst een volger. Terwijl een andere volger het juist niet eens is met deze look: “Echt wel heel jammer en spijtige ik vind jou echt veel mooier met lang haar.”

Misschien dat velen nog moeten wennen aan deze nieuwe look, want niet alleen haar lokken zijn een transformatie ondergaan. Ook haar uitstraling veranderd compleet met dit nieuwe kapsel. “Het staat je beide prachtig! straalt nu net even wat meer pit uit!”, plaatst een volger dan ook onder haar TikTok. Enne, daar zijn wij het helemaal mee eens.

Dus laten we Fé Bolleboom feliciteren met haar gewaagde keuze en haar aanmoedigen om te blijven experimenteren. Wie weet wat voor verrassingen ze nog meer voor ons in petto heeft met dit nieuwe lookje?