Love Islands Lennert steelde in Love Island de show met zijn te leuke karakter en goede looks. Maarre, had Love Islands Lennert altijd al van die goede looks of is hij gewoon goed opgedroogd?

Love Islands Lennert
Bron: Instagram @lennertegghe

Love Islands Lennert

Love Islands Lennert steelde niet alleen de harten op eiland, maar ook die van thuisblijvers. Helaas voor ons is zijn hartje vergeven aan deelneemster Fé. Wij doen het dan maar met de foto’s en dat vinden we stiekem ook helemaal niet erg. Dit model staat namelijk perfect op foto’s en dát al van jongs af aan.

Zó zag Lennert er vroeger uit

Lennert verdient zijn centen dus al jaren lang door middel van modellenwerk en dat is natuurlijk geen verrassing. Met zijn goed afgetrainde wasbordje en prachtige ogen kan hij niet anders dan ge-wel-dig op de foto staan. Toch waren wij wel benieuwd of deze hunk altijd al zo knap is geweest – en we waren niet de enige. Grazia ging op onderzoek uit en kwam op het Facebookaccount van deze Love Island hunk terecht. En wat bleek: deze man was vroeger een té schattige jongen én hij is haast geen spat veranderd.

Op de foto die Grazia deelt is hij als een echte tiener van een jaar of vijftien te zien. Hoewel hij toch wel een aantal veranderingen doorgemaakt heeft (lees: flink wat uurtjes in de sportschool en kleine baard), is hij eigenlijk nog best herkenbaar. Hij heeft zijn goede looks in ieder geval zeker niet verloren.

Lees ook: Love Islands Mattheüs weet het zeker: ‘deze islander doet mee voor de fame’