Helaas is de vakantie van Love Island-ster Rowenna anders gelopen dan ze dacht. De heerlijke vakantie naar Curaçao, samen met Donny, is namelijk beland in een nachtmerrie. Het slechte nieuws deelde ze gisteren via haar Instagram.

rowenna
Bron: @rowenna_vdl

‘Ging kapot van de pijn’

Momenteel zijn Rowenna en Donny op een heerlijke zonvakantie in Curaçao. Maar helaas is deze vakantie anders gelopen dan gehoopt. Via Instagram liet Rowenna weten dat het niet zo goed met haar gaat. “Helaas is het einde van onze vakantie anders gelopen dan gepland”, begint ze haar verhaal. “Zaterdag werd ik wakker met keelpijn en oorpijn. Toen dacht ik nog dat er niet zo veel aan de hand was, maar zondag ging ik kapot van de pijn. De huisarts is langsgekomen op onze hotelkamer. Hij heeft mij toen aangegeven dat ik een keelontsteking heb en dat de oorpijn de uitstralende pijn daarvan is.”

Helaas ging de pijn na twee dagen nog niet weg. Rowenna was verwezen naar de Kno-arts en daar hebben ze ontdekt dat ze een beginnend abces in haar keel heeft. Ze kreeg een verhoogde dosering antibiotica en het abces is doorgeprikt. Rowenna laat weten dat het inmiddels beter met haar gaat.

Donny

Gelukkig is Donny er voor Rowenna om haar te steunen. In haar Instagram-post bedankt ze hem ook voor zijn hulp en wordt hij ook even in het zonnetje gezet. “Mijn lieve vriend is er heel erg voor mij geweest. Telkens als ik medicijnen nodig had, reed hij overal naartoe. Of als ik midden in de nacht pijn had, kroop hij tegen mij aan. Als ik mijn medicijnen niet door kon slikken, mocht ik zijn hand helemaal fijnknijpen. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik ben hem echt dankbaar voor alles.” Ook heeft ze het hotel in het zonnetje gezet voor het goede hulp. We wensen Rowenna heel veel beterschap en hopelijk voelt ze zich snel weer beter!