fem fem nieuw 6

3 karaktereigenschappen die een vrouw aantrekkelijk maken

Love & Life14 mei , 20:30 doorAurora Ferrari
Iedere vrouw is natuurlijk prachtig op haar eigen manier. Of je nu lang haar hebt, kort of helemaal niet: je bent erg aantrekkelijk en op elk potje past uiteindelijk een deksel. Maar uiterlijk is uiteindelijk niet altijd voldoende. Iemands karakter, persoonlijkheid en individualiteit is erg belangrijk bij het zoeken van een partner. Maar waar vallen mensen op? Welke karaktereigenschappen maken een vrouw nu écht woest aantrekkelijk?

Deze karaktereigenschappen maken een vrouw woest aantrekkelijk 

Wat maakt een mens nu écht aantrekkelijk? Hebben we het dan over het uiterlijk zoals iemands haar, lach of ogen? Of is iemand aantrekkelijk dankzij zijn of haar karaktereigenschappen? Zoals wanneer iemand gedreven, standvastig of spontaan is? De een vindt het uiterlijk belangrijk terwijl de ander daar juist lak aan heeft en vooral op karakter valt. En dan heb je mensen die een beetje van beide leuk vinden. Waar je uiteindelijk het meeste aan hebt, is iemands karakter en niet iemands uiterlijk. Uiterlijk vervaagt, iemands persoonlijkheid niet.
Maar welke karaktereigenschappen zijn nu echt aantrekkelijk? Bij mannen is is dat hun zelfstandigheid, doelgerichtheid en competitiviteit. Maar hoe zit dat bij vrouwen? Welke karaktereigenschappen maken een vrouw woest aantrekkelijk? Wij praten je even bij.
1. Geen genoegen nemen met the bare minimum 
Wat mensen aantrekkelijk vinden aan een vrouw, is de vastberadenheid en het niet genoegen willen nemen met bepaalde dingen. Ze weet wat ze waard is, wat ze wil, en voor minder dan dat gaat ze niet. Daar hebben een heleboel mensen (en dan voornamelijk mannen, wat lachwekkend is) heel veel respect voor. Mensen raken door deze eigenschap geïnspireerd en laat zien dat jij je vrouwtje staat en dat er niet over je geen gewalst kan worden.
2. Grenzen zijn sexy 
Een karaktereigenschap wat de vrouw ook erg aantrekkelijk maakt, is het stellen van grenzen. Tot hier en niet verder. Dat schijnt een heleboel mensen woest aantrekkelijk te vinden. Deze vrouw tolereert geen raar gedrag en gaat nogmaals, niet voor het minimale. Ze laat niet over haar heen walsen, geeft duidelijk aan wat ze wel en niet wil en trekt haar mond open zodra haar iets niet aanstaat. Wel op een elegante en vrouwelijke manier natuurlijk.
3. Zelfverzekerd
Tot slot is een aantrekkelijke karaktereigenschap zelfverzekerdheid. Begrijp ons niet verkeerd: zelfverzekerd zijn betekent niet dat je ijdel moet zijn. Uren voor de spiegel staan om te kijken hoe mooi je bent is namelijk niet per se aantrekkelijk. Weten wat je waard bent, wat je wil en jezelf niet omlaag halen: dat is zelfverzekerdheid. Dat vinden een boel mensen erg aantrekkelijk. Een vrouw die zelfverzekerd is kan hiernaast een compliment aannemen en omarmen, in plaats van afslaan of juist gelijk geven.