fifty shades darker trailer ana and christian make a sexy return to the elevator

"Ik verliet mijn man voor mijn minnaar, maar toen begon hij vaag te doen"

Love & Life10 apr , 18:00 doorMaud Maarssen
Een vrouw liet haar man in de steek om samen te kunnen zijn met haar minnaar. Klinkt als het begin van een slecht verhaal, en dat is het ook. De vrouw kreeg namelijk heel slecht nieuws van haar minnaar - eigen schuld, dikke bult?
fifty shades darker trailer ana and christian make a sexy return to the elevator
Bron: Fifty Shades of Grey

"Hij zei dat hij zijn vrouw zou verlaten"

We geven je het achtergrondverhaal. De vrouw was getrouwd, maar had op kantoor al jaren een hechte band met een mannelijke collega - waar haar man al niet blij mee was. Voordat het stel trouwde, heeft de man haar zelfs voor een keuze gezet: hijzelf, of haar collega. Ze koos voor hem en ze trouwden. Maar, haar collega bleef door haar hoofd spoken.
Ook haar collega ging trouwen. Perfect, zou je denken. Niks was minder waar, want drie jaar later startte ze een affaire. En dat bleef niet alleen bij wat avontuurtjes in de slaapkamer. De twee kregen gevoel voor elkaar. Zo zouden ze hun partners afwimpelen om samen te kunnen zijn. De vrouw deelt: "Tijdens mijn eerste huwelijksjaar probeerde ik mijn collega te vermijden. Dit ging goed totdat we op een dag samen op dezelfde afdeling werkte, al mijn gevoelens kwamen weer naar boven."
"Ik verging van binnen toen hij me vertelde dat hij verloofd was. We hadden af en toe nog contact om even bij te kletsen. Eigenlijk was hij nooit helemaal uit mijn gedachten." En het werd alleen maar erger. "Toen we dezelfde diensten draaiden op het werk, zagen we elkaar steeds vaker. We begonnen te flirten, knuffelen en zelfs kussen. Hij vertelde me dat het niet goed ging met zijn huwelijk, hij zei dat hij het wilde beëindigen en dat hij zijn vrouw wilde verlaten."

Toen begon hij vaag te doen

De gedachten samen te zijn met haar collega was zo fijn, dat de vrouw besloot een punt te zetten achter haar huwelijk en alleen te gaan wonen. Echter, toen begon haar minnaar wat vaag te doen. Zijn vrouw zou beter haar best doen dan voorheen. De vrouw kreeg steeds minder contact met de collega, ze zagen elkaar slechts twee keer in de week. De laatste keer dat ze elkaar spraken, vertelde de man dat hij toch met zijn vrouw verder wilde. De vrouw was gebroken: "Ik heb hem al drie weken niet gezien buiten het werk, ik ben er kapot van".