gaat ali b vreemd

OMG! Gaat Ali B vreemd met deze Temptation Island-verleidster?

Love & Life11 jan 2022, 15:04 doorChristel van den Berg
Ligt het aan ons of lijkt het of de één na de ander de mist in gaat in zijn of haar relatie? Het lijkt of alle BN'ers op de voet worden gevolgd door door de zogeheten juicekanelen en dit keer was niemand minder dan Ali B de klos. Volgens meerdere geruchten ging hij de mist in met een verleidster van Temptation Island. Gaat Ali B vreemd?

Ali B en zijn vrouw Breghje

Hoewel de rapper zijn privéleven zoveel mogelijk buiten de schijnwerpers probeert te houden, blijft dat lastig als je bekend bent. Ali Bouali is getrouwd met Breghje Kommers en samen hebben ze drie kinderen. Breghje zelf heeft geen Instagram en ook post Ali nooit een foto van zijn vrouw.

Slippertje

We hoorden al eerder verhalen over dat Ali B een slippertje zou hebben gemaakt. Dit ging om een 19-jarige vrouw. Ze zou 500 euro hebben gekregen om dit te verzwijgen. Dit verhaal kwam toentertijd van Jan Roos en Dennis Schouten van Roddelpraat. Daarnaast waren er meerdere bronnen die zeiden dat ze Ali hebben gespot in Dubai met twee schaars geklede vrouwen, die hij vervolgens mee naar zijn hotelkamer nam..
gaat ali b vreemd

Ali en Temptation verleidster Hung

Volgens bronnen was het dit keer Temptation Island-verleidster Hung wie Ali niet kon weerstaan (je kunt haar kennen uit het seizoen in 2019). Ze had haar pijlen toen gericht op de ingetogen Roger. Hoe kennen Ali B en Hung elkaar dan? Ze hebben elkaar ontmoet tijdens de opnames van de clip van het nummer Let's Go. Deze informatie komt van Juice Channel.
Ook Yvonne Coldeweijer heeft iets te zeggen over de situatie: “Ik heb heeeel veel Ali-juice verzameld afgelopen jaar. Dat hij veel vreemdgaat kan ik bevestigen. Zal binnenkort in een video vertellen wat ik weet.” Omg, juicy! Als conclusie zegt Yvonne het volgende: “Aal is echt druk.”