annebel en rene willen een temptation bruiloft toepasselijk thema plannen

Annebel en René kiezen bijzonder thema voor bruiloft

Love & Life17 apr 2023, 13:54 doorDominique Evers
Annebel en René hebben samen meegedaan aan het programma Temptation Island. Het koppel slaagde erin om de ultieme relatietest te doorstaan en bij het laatste kampvuur ging René zelfs op één knie voor zijn lover . De bruiloft is er nog niet geweest, daar zijn de twee nu druk bezig mee. In een interview met Fawry not Sawry onthullen de lovebirds hun droomplannen en bijzondere thema.
annebel en rene willen een temptation bruiloft toepasselijk thema plannen
Bron: @annebelvisscher

'Een beetje die Tempa-vibe'

In het interview met presentator Fawry not Sawry vertellen de lovebirds over de grootse plannen van hun droomhuwelijk. Een bruiloft in Nederland wordt het sowieso niet, maar een romantische bruiloft in het buitenland ziet het koppel ook niet echt zitten. Ze willen voor een speciale vibe gaan. "Ik denk wel een beetje die Tempa-vibe", vertelt René. "Misschien huren we wel de villa af joh, van de mannen. Dat zou wat zijn", grapt Annebel.
Een bruiloft in de villa van de mannen zal het niet gaan worden. Het stel heeft namelijk een 'dikke trauma' aan deze plek over gehouden, maar dat het stel voor die specifieke vibe wil gaan is wel duidelijk. Enne, dat is natuurlijk super toepasselijk aangezien René aan het einde van Temptation Island op één knie ging. Dan wordt de cirkel rond.

Niet één feest

Het stel laat weten dat ze de ceremonie intiem willen houden. "Het lijkt ons wel heel mooi om met een kleine groep, beetje familie en echte vrienden om dat dan in het buitenland te doen. En dan in Nederland een feest te organiseren waar iedereen welkom is", vertellen de twee .
Enne, Annebel ziet het al helemaal voor zich. Het lijkt de blondine ook leuk om een eigen realityserie te krijgen rondom de bruiloft. Zo kan iedereen mee kijken en kunnen ze het later zelf ook nog terug zien. "Het zou hartstikke leuk zijn als we daar iets mee kunnen doen", vertelt Annebel.