li

Babynews: Love Island-deelnemer is vader geworden

Love & Life05 dec 2022, 16:12 doorAurora Ferrari
Hoewel zijn deelname aan Love Island niet ging zoals gepland, gaf hij de zoektocht naar ware liefde niet op. En maar goed ook, want uiteindelijk veroverde hij het hart van een prachtige dame. De twee zijn nu zelfs ouders! We hebben het over niemand anders dan Vinnie Thyrion.
li
Bron: Love Island

Love Island

Love Island-ster Vinnie Thyrion: herken je hem nog? Weet je nog toen hij zijn entree maakte in de villa met niemand anders dan Denzel Slager? Vinnie deed mee aan het allereerste seizoen van het programma en vormde tijdens zijn deelname een koppel met Rowéna Verdaasdonk. Helaas was de deelname van Vinnie van korte duur en vond hij niet de liefde in het programma.
Maar niet getreurd, want Vinnie heeft inmiddels een super leuke meid aan de haak geslagen, namelijk Manon Verstraete. Een super leuk stel gezien het niet alleen liefjes van elkaar zijn, maar ook gymbuddy's. De twee zijn nu al een tijdje bij elkaar en hebben dan ook fantastisch nieuws gedeeld: ze zijn ouders geworden!

Babydaddy

“De maan danste met de sterren op de dag dat jij werd geboren”, schrijven de kersverse ouders bij een schattige foto van hun pasgeboren zoontje Lewis Thyrion. Fantastisch nieuws natuurlijk voor het stel, volgers feliciteren hen dan ook van harte.
"Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige zoon❣️ geniet met volle teugen van deze mooie en emotionele rollercoaster", schrijft iemand. "Een prinsje zoals hij in zijn wiegje ligt. Een Boogschuttertje zoals zijn overgrootvader Bram?", reageert familie onder de foto.