margot robbie zwanger

Babynieuws! Margot Robbie in verwachting van eerste kindje

Love & Life09 jul , 13:00 doorRomy Nouwen
Het is weer tijd voor een babynieuwtje. Actrice Margot Robbie is in verwachting van haar eerste kindje. Dat maken bronnen bekend, nadat ze werd gespot met haar prachtige buik. Hoewel de actrice zelf nog niet naar buiten trad met het nieuws, lijkt het erop dat de bron betrouwbaar is.

Margot Robbie in verwachting

Heel leuk babynieuws heeft ons bereikt! Margot Robbie, die we natuurlijk allemaal kennen als hét gezicht van Barbie in de film vorig jaar, is in verwachting van een eerste kindje. De actrice heeft zelf nog niks naar buiten gebracht, maar het lijkt er sterk op dat ze dat binnenkort zal doen. Margot Robbie is samen met haar partner gespot in Italië, genietend van een welverdiende vakantie. Maarre, daar viel de media één ding op: haar babybelly.
Inmiddels vliegen de speculaties ons om de oren. Grote namen als People en Daily Mail wisten de eerste kiekjes al te bemachtigen. Op de foto's zou ze haar buik trots showen aan de mensen om hen heen. Verder heeft ook een bron, dichtbij het stel, bevestigt dat Margot Robbie inderdaad zwanger zou zijn. Volgens de bron zijn Margot Robbie en haar partner Tom heel blij met het nieuws. Ze kijken er naar uit om vader en moeder te worden van het wondertje, en kunnen niet wachten tot ze de baby in hun armen kunnen sluiten.

Grote kinderwens

Margot Robbie is al jaren lang heel gelukkig met haar liefde Tom Ackerley. Het stel ontmoette elkaar op de set van de film Suite Française in 2013. Daar sloeg de vonk niet meteen over. Het was geen liefde op het eerste gezicht. Wel werden de twee meteen vrienden. Toch hadden ze niet heel lang nodig om ook verliefd te worden. Drie jaar later gaf het paar elkaar het ja-woord voor het altaar. Dat deden zij destijds tijdens een besloten bruiloft in het prachtige Australië. De twee zijn nooit heel actief op sociale media als het gaat om hun relatie. Toch weten we allemaal dat de twee heel gelukkig zijn samen. Zó gelukkig dat ze al een tijdje een grote kinderwens hebben. Na het grote succes van de Barbiefilm vorig jaar lijkt de tijd rijp.
Nu is het dan dus eindelijk zover. Margot Robbie is in verwachting van hun eerste kindje. We kunnen niet wachten tot ze het zelf naar buiten brengt. Enne, we hopen dat ze dat snel doet met een prachtig kiekje! Wij wensen haar in ieder geval een hele fijne zwangerschap toe.