untitled 13

Door deze dagelijkse gewoonte zal je relatie verbeteren

Love & Life19 mrt 2023, 18:45 doorAurora Ferrari
Een relatie is niet altijd rozengeur en maneschijn, maar liggen jij en je partner in een sleur én voelen jullie dat er een bepaalde afstand tussen jullie ontstaat? Het is belangrijk dat jullie op zoek gaan naar oplossingen voordat jullie het opgeven. Wij hebben dan ook een ultieme oplossing gevonden: pillow talk.
untitled 13
Bron: Friends with Benefits

In een sleur: wat nu?

Als persoon ga je door verschillende fases heen, het is dan ook niet zo gek dat jij en je partner niet altijd op één lijn liggen. Je bent beide een eigen individu en soms schuurt dat. Dat is meer dan normaal en dat hoeft ook niet altijd aan elkaar te liggen.
Wel is het belangrijk dat jullie blijven communiceren en de emotionele connectie op gaan zoeken. Wat zit jullie dwars, wat hebben jullie meegemaakt en hoe staan jullie daarin? Maar vergeet niet óók de leuke dingen te vertellen. Daarvoor hebben we pillow talk. Pillow talk ?

Pillow talk

Wanneer we je vertellen dat je pillow talk moet inzetten in je relatie, bedoelden wij daar niks pikants mee. Het is wel iets intiems, maar niet op die manier. Mocht het wel leiden tot meer, dan moet je dat lekker zelf weten, maar nu gaat het er om dat je de emotionele connectie opzoekt.
Met pillow talk bedoelen we die gesprekjes wat je hebt als je samen in bed ligt en nog even de dag bespreekt, grapjes vertelt en andere dingen deelt. Zo'n moment deel je met niemand anders en maakt dát het juist zo speciaal. Vertel waar je op dat moment zin in hebt en hou het lekker luchtig.
Ook al is het maar een paar minuutjes, dit helpt toch al om meer verbonden te zijn. Het is wel belangrijk dat jij en je partner wel om hetzelfde tijdstip naar bed gaan, anders kunnen jullie natuurlijk geen pillow talk hebben. Sluit samen de dag af met een gesprekje en geef elkaar hierna een dikke knuffel (of meer).