temptation monica liggend 1650542106

Op deze datum verschijnt de eerste aflevering van Temptation Island: Love or Leave

Love & Life16 feb 2023, 15:07 doorDominique Evers
Een tijdje geleden bevestigde Videoland een nieuw seizoen van het programma Temptation Island: Love or Leave en wij hebben goed nieuws, want het reality programma is al bijna op de buis te zien. Videoland heeft namelijk vandaag de releasedatum bekendgemaakt en dit is dichterbij dan je denkt. Wij kunnen niet meer wachten.
temptation monica liggend 1650542106
Bron: Videoland

Temptation Island: Love or Leave

Temptation Island: Love or Leave is een realityprogramma wat wordt uitgezonden op Videoland. Er doen vier koppels mee aan het programma die de ultieme relatietest aangaan. De koppels worden van elkaar gescheiden en gaan veertien dagen lang zonder elkaar doorbrengen. De vrouwen komen in een villa vol met mannelijke vrijgezellen. En de mannen komen in een villa vol met vrouwelijke vrijgezellen. Deze singles zijn allemaal op zoek naar ware liefde en willen dat bij Temptation Island vinden. Dit speelt zich allemaal af op een tropisch eiland.
Het programma wordt gepresenteerd door Kaj Gorgels en Monica Geuze. Zij zijn ook aanwezig tijdens de beroemde kampvuren. Tijdens het kampvuur kunnen de koppels zien wat hun partner uitspookt in de andere villa. Je kunt wel raden dat de emoties hier dus hoog oplopen. Je kunt je lover namelijk niet even aanspreken op elkaars gedrag. Dit zorgt voor heel wat frustratie en juist dan is het moeilijk om geen aandacht bij iemand anders te gaan zoeken.

Nieuw seizoen

Een tijdje geleden heeft Videoland een nieuw seizoen aangekondigd van het realityprogramma. Enne, wij hebben de exacte datum. Je hoeft niet lang meer te wachten want het nieuwe seizoen van Tempa begint al op 30 maart. Dit seizoen speelt zich af in Tulum, Mexico. De opnames zijn in afgelopen december afgerond. Welke koppels en vrijgezellen er meedoen aan dit seizoen is nog niet bekend. Wel hebben juicekanalen al volop gespeculeerd.
Save the date! Het is dus bijna zover. Wij kunnen niet meer wachten. En als we even eerlijk zijn, iedereen vindt dit toch een heerlijk programma.