untitled design 24 2

De Bachelorette Sylvia doet bizarre onthullingen over psycho ex-man

Love & Life20 sep 2022, 15:05 doorAurora Ferrari
Zijn we er klaar voor? Want er komt een gloednieuw seizoen van De Bachelorette met niemand minder dan topmodel Sylvia Geersen. Op papier is Sylvia altijd nog met Rogelio Castro Martinez getrouwd. Althans, voor de Mexicaanse wet; de Nederlandse trouwpapieren zijn nooit ondertekend. En daar heeft Sylvia behoorlijk wat juicy details over te vertellen.
untitled design 24 2
Bron: De Bachelorette

Een nieuw avontuur

Voor topmodel Sylvia Geersen is dit een heel nieuw avontuur. “Alleen al om echt op date te gaan, haha. Dat heb ik eigenlijk nog nooit gedaan. En dan doe ik het nu ook nog met een camera erbij", vertelt ze in een gesprek met De Telegraaf. “Zelf is het me tot nu toe nog niet gelukt om een leuke man aan de haak te slaan, dus toen het programma op m’n pad kwam, dacht ik: waarom ook niet? Ik ben 36 en klaar om te settelen. Om leuke dingen met iemand te ondernemen en misschien zelfs wel aan kinderen te beginnen.”
Sylvia is gek op avonturen, maar dit is toch wel écht op een hoger level. "Met Syl is het nooit stil", vertelt ze tegen de krant. Wij kunnen niet wachten om haar in De Bachelorette te zien.

Bijzonder verhaal

Sylvia is single, maar daar denkt haar ex-man anders over. Sylvia leerde Rogelio online kennen, ze hadden zo een fijne klik dat ze haar huis opzegde, haar auto wegdeed en naar Mexico vertrok. Maar Rogelio bleek 'het plaatje' dat hij Sylvia had voorgespiegeld, niet helemaal waar te maken.
"Hij sliep bij zijn moeder op zolder, op een matras op de grond. Er zat geen likje verf op de muren en nog geen laken om het dekbed. Maar ik was verliefd en dacht, ondanks dat hij niet goed voor mij was, dat het uiteindelijk goed zou komen. Anderhalf jaar later was het mij duidelijk dat dat niet het geval was en kwam ik terug naar Nederland", vertelt ze.

Psycho ex

Je zou denken dat een man je zes jaar later wel loslaat, maar het topmodel is nog steeds niet van hem verlost. “Hij weigert de scheidingspapieren te tekenen – die overigens alleen geldig zijn in Mexico – en hij valt me regelmatig lastig. Hij ziet mij nog steeds als zijn vrouw en blijft wachten tot ik terugkom. Maar dat gaat natuurlijk nooit gebeuren.” Zo, that's creepy .
En ja hoor, ze heeft volkomen gelijk want Rogelio post regelmatig nog oude foto's van het zogenaamd 'getrouwd stel'. Hij zet daarbij captions als " my precious wife ". Ew.
whatsapp image 2022 09 20 at 92633 am
Bron: @rogelio_castro_martinez_