fem fem nieuw 63

De B&B Vol Liefde-reünie is vanavond én dit kunnen we verwachten

Love & Life11 jul , 15:30 doorAurora Ferrari
Het is vanavond dan eindelijk zo ver: de langverwachte B&B Vol Liefde-reünie. En dat terwijl een nieuw seizoen om de hoek staat. Wat een feest! Maar voordat we ons volledig kunnen focussen op nieuwe mensen, willen we eerst afscheid nemen van de oude. En we willen uiteraard weten wie er nog bij elkaar zijn, wie niet en welke drama zich de afgelopen tijd heeft afgespeeld. Dit is wat we in ieder geval kunnen verwachten...

Over B&B Vol Liefde 

B&B Vol Liefde is een hartverwarmend televisieprogramma dat de romantiek en spanning van het runnen van een bed & breakfast combineert met de zoektocht naar ware liefde. In dit populaire Nederlandse programma openen vrijgezelle eigenaren van bed & breakfasts in binnen- en buitenland hun deuren én harten voor potentiële partners. Deelnemers worden dan ook gestuurd naar de verschillende B&B’s die meedoen, en zullen daar tijdens hun verblijf kennis kunnen maken met de single B&B-eigenaren. Er zijn al een heleboel liefdes ontstaan, maar ook drama. En dat kunnen we vanavond tijdens de reünieaflevering allemaal zien! 

B&B Vol Liefde de reünie: dit kunnen we verwachten

Voor wie geen genoegen krijgt van B&B Vol Liefde heeft al weken op dit moment gewacht: dé reünie. En we kunnen ons voorstellen dat je eigenlijk helemaal niet meer kunt wachten tot vanavond. Je wil het nú weten! Wie zijn er nog bij elkaar, wat is er gebeurd en hoeveel drama komt er in de reünie van pas? Gelukkig hebben we al een klein voorproefje gekregen en één ding is duidelijk: presentator Art Rooijakkers zal, net zoals altijd, de wereld afreizen naar de voormalige kandidaten, en eventjes vragen hoe het nu zit.
Waar we al over sommige koppels kleine updates hebben gekregen, zoals Walter en zijn nieuwe vriendin, zijn er nog meer nieuwtjes die vanavond op tafel worden gegooid. In de beelden die alvast gedeeld zijn is in ieder de héle jonge vriendin van Walter te zien, maar ook een schijnbare bruiloft van twee andere deelnemers. Het wordt in ieder geval een hele interessante avond met een heleboel verrassingen! We kunnen in ieder geval niet wachten op het verhaal van onder andere Joy en Daní en Debbie en Paul. Als dat maar goed gaat.... De reünie aflevering, de welbekende ‘Hoe is het nu met?’ aflevering, is vanavond vanaf 20.30 te zien op RTL4 en Videoland.

B&B Vol Liefde nieuw seizoen 

En na vanavond kunnen we ons dan eindelijk focussen op de nieuwe deelnemers en het nieuwe seizoen. En gelukkig duurt het helemaal niet lang meer! Maandag zal namelijk de eerste aflevering al te bekijken zijn (wat gaat de tijd toch snel). De 11 deelnemers variëren van de 35-jarige Mike in Spanje tot de 70-jarige Anja in Frankrijk - een variatie die het seizoen naar een hoger niveau zal tillen. Wij kunnen niet wachten om kennis te mogen maken met de nieuwe deelnemers! Maar eerst... de reünieaflevering. Veel kijkplezier vanavond!