fem fem 10 3

Oh no: deelneemster bij First Dates schrikt zich rot

Love & Life23 mrt 2023, 12:23 doorDominique Evers
Het populaire datingsprogramma First Dates kent iedereen wel. In de afgelopen aflevering schrok een deelneemster zich rot. Hester is van beroep mondhygiëniste en geeft dus veel om een verzorgd gebit. Haar date Richard denkt hier kennelijk anders over, want zijn gebit ziet er niet zo smakelijk uit. Maarre, is dit wel echt zo?
fem fem 10 3
Bron: First Dates

First Dates

Tijdens het programma First Dates gaan twee singles zonder elkaar te kennen met elkaar op date. In de hoop dat er natuurlijk iets moois uit bloeit. Gisteren gebeurde er iets opmerkelijks tijdens de aflevering. Richard zat al aan de bar toen Hester het restaurant binnen liep. Ze stelde zichzelf aan elkaar voor en tijdens deze ontmoeting was iets opvallends te zien: het gebit van Richard. Ondanks dat we zeker weten dat Hester dit gezien moet hebben, gaf ze geen blik.
De twee singles raakte gezellig aan de praat en het leek goed te klikken. Het ziet er naar uit dat het gebit van Richard haar niet afschrikt. Als Hester vervolgens aangeeft dat ze mondhygiëniste is van beroep moet Richard even twee keer slikken. "Echt waar? Dan kan je nog heel wat voor mij betekenen natuurlijk", antwoord hij lachend. “Mogelijk. Ik ga voorstellen om het daar tijdens de date niet over te hebben”, antwoordt ze slim. Gelukkig voor Hester zit er een enorme plottwist aan dit gebit.

Plottwist

Richard is tandtechnicus van beroep. Het leek hem grappig om zijn date even goed in de maling te nemen. En dat is gelukt. Hij droeg een nep gebit tijdens de kennismaking die hij zelf had gemaakt. “Dit vind ik gewoon heerlijk om te maken”, vertelt Richard. "Je kunt er gewoon mee-eten en drinken. Zoenen zou ik niet aanraden, maar dat doe je toch niet met zulke tanden, want dan draaien ze zich om en lopen ze weg", vertelt hij.
Toen Hester over haar beroep begon te vertellen was het volgend Richard tijd om zijn nep gebit uit zijn mond te halen. Hij vertelt dat hij aan tandtechniek doet terwijl hij lachend het gebit uit zijn mond haalt. Hester en Victor, de barman, weten niet wat ze meemaken en lachen net zo hard mee. De grap valt in de smaak bij Hester, die er zelfs op wilde proosten met haar date.