ontwerp zonder titel 82 4

De band tussen Demi de Boer en Ronnie Flex is 'onveranderd'

Love & Life20 nov 2023, 9:58 doorIsabelle Bijman
Demi de Boer, onder andere bekend van haar relatie met Ronnie Flex, deelt openlijk haar verhaal over de recente breuk. Ondanks het einde van hun romantische relatie, blijven ze vastbesloten om een band te behouden voor hun dochtertje Rémi.
ontwerp zonder titel 82 4
Bron: @demideboer

Demi de Boer

Een definitieve afsluiting van hun liefdesverhaal staat niet op de agenda, onthult Demi de Boer . "In theorie is het niet uitgesloten dat we ooit weer samenkomen", bekent ze. Ze praat in alle openheid over de uitdagingen die gepaard gaan met het beëindigen van een relatie, in een interview met Kek Mama.
Demi reflecteert op haar relatiestatus en benadrukt dat ze niet wil dat haar dochter hetzelfde ongelukkige gevoel ervaart dat zij als kind heeft meegemaakt. Rémi, geboren op 1 november 2021, is het stralende middelpunt van Demi haar wereld. Het besef dat ze niet meer gelukkig was in haar relatie bracht Demi tot de overtuiging dat ze geen chagrijnige, ontevreden moeder wilde worden voor haar dochter.
Met vastberadenheid nam Demi de moeilijke beslissing om de relatie met Ronnie Flex te beëindigen en was vastbesloten om een andere toekomst voor Rémi te creëren. Ondanks de scheiding blijft Ronnie Flex echter een essentiële rol spelen in het leven van zowel Demi als Rémi.

Demi en Ronnie Flex

Dagelijkse gesprekken en wekelijkse logeerpartijen getuigen van een sterke band tussen vader en dochter. Demi deelt haar trots over de liefde en geborgenheid die Rémi voelt bij haar vader, hoewel het haar ook verdriet doet dat ze haar vader niet dagelijks ziet. "Rémi is echt een papa's kindje. Hun band is vreselijk sterk, dat is prachtig en verdrietig tegelijk om te zien. Rémi voelt de liefde en geborgenheid van haar vader, ze weet dat hij er altijd voor haar zal zijn en dat maakt me trots. Aan de andere kant doet het me verdriet dat ze hem niet elke dag ziet bij het wakker worden; ik had haar graag twee ouders gegund die super happily in love zijn. Maar ja."
Bijzonder is dat Demi benadrukt dat de band tussen haar en Ronnie Flex 'onveranderd' is gebleven na de breuk. Ondanks de complexiteit van hun situatie, is de liefde er nog steeds. "We hebben nooit hardop uitgesproken dat we de handdoek volledig in de ring gooien, dus in theorie is het niet uitgesloten dat we ooit weer samenkomen, maar op dit moment zijn we allebei heel gelukkig met hoe het gaat."
Demi richt zich nu vooral op het heden en op wat voor hen werkt. "Ik probeer nu vooral meer in het moment te leven en te kijken naar wat nú werkt. Voor de rest zien we het wel."