boots dr martens 3

Op deze dag kun je beter niet je eerste date plannen

Love & Life18 apr , 17:00 doorMila Slijvic
Je hebt je weer suf geswipet op al die datingapps, lekker wat matches verzameld en eindelijk die knappe bink aan de haak geslagen. Maarré, op welke dag moet je nu die date plannen? Dat kan soms even lastig zijn, ga je bijvoorbeeld heel je zaterdagavond opofferen voor iemand die je nog nooit hebt gezien? Geen stress, dit is volgens experts de beste date dag om op date te gaan.
boots dr martens 3

Date plannen

Het is al heel wat als je voorbij het stadion van de match komt, Als dan ook nog eens je gesprekken vloeiend lopen... Op een gegeven moment komt er een punt dat er een date voorgesteld wordt. Maar, wanneer ga je die eerste date plannen? En dat niet alleen. Wat trek je aan, hoe draag je je haar, wat ga je doen, er zijn zoveel dingen waar je je zorgen over kunt maken.
Gelukkig kunnen wij je een handje helpen. Vaak is je date op dat moment nog een onbekende, logisch dus dat die persoon nog geen prioriteit heeft. Daarom is de keuze voor welke dag je gaat nogal ingewikkeld.

Keuzestress

Is een dinsdag niet te saai? Is de vrijdag geen verspilling van mijn weekend als de date mislukt? En wie heeft er überhaupt zin om op maandag uit te gaan? Wij vroegen op onze redactie wat voor iedereen de beste eerste date dag was.
"Woensdag zou voor mij de beste dag zijn, dat breekt zo lekker de week", zegt iemand op de werkvloer. Vrijdag is ook een populaire keuze. "Stel je hebt echt een superleuke date, dan zou je die op een doordeweekse dag moeten afkappen, omdat je de volgende dag weer op je werk moet zijn", zegt een ander.
De maandag is niet zo populair, dat is het begin van de week, je weekend zit er net op en je moet weer even wennen aan de wekker. Geen goede timing voor een eerste date, al zou je wel gelijk je verhalen kunnen vertellen van het afgelopen weekend. Dinsdag is ook nog het begin van je werkweek, je bent dan nog lekker productief en misschien moet je dat ook maar zo houden. Niet handig dan lekker losbandig met je date te gaan drinken. Maar welke dag dan wel?

Donderdag datedag

De donderdag is verkozen tot de beste dag om je - misschien wel - toekomstige lover te ontmoeten. Wij gaan je uitleggen waarom. De vrijdag is voor velen de dag waarop ze al met hun hoofd in het weekend zitten en dus al wat minder productief zijn. Daarom is donderdag de meeste ideale dag. Was je date een grote flop ? Nou dont worry , want je weekenddagen zijn toch niet voorbij en je kunt de blunder meteen aan je vriendinnen vertellen.