tjeerd matthijs de bachelorette

Discussie in De Bachelorette zorgt voor irritatie bij kijkers

Love & Life17 mrt 2023, 15:13 doorRoos Hooijer
Het wordt steeds spannender in De Bachelorette, aangezien er nog maar een handjevol mannen overgebleven is. De mannen krijgen steeds meer gevoel voor Sylvia Geersen – en dat zorgt ook voor wat irritatie onderling.
tjeerd matthijs de bachelorette

The wild rose

Waar we in De Bachelorette vooral te maken hebben met rode rozen, is er ook in dit seizoen sprake van een witte roos. Deze witte roos krijgt de noemer wild rose en mag ingezet worden om een date te stelen. Tjeerd was de gelukkige die in het bezit was van een wild rose , maar dit zorgde bij de andere mannen voor wat irriatie.
Wanneer je in het bezit bent van deze witte roos, mag je in de race een één-op-één date van iemand anders kapen. Tjeerd besloot deze roos in de nieuwste aflevering in te zetten. Deze poging om zijn grote liefde aan Sylvia te tonen pakt alleen niet helemaal uit zoals hij gehoopt had.

Verhitte discussie

Het was Samé die samen met Sylvia mocht genieten van een helikoptervlucht, alleen dat feestje ging helaas niet door toen Tjeerd de roos inzette. Volgens de andere mannen had hij dit echter anders aan moeten pakken. “Ik zou die roos terug de grond in gedaan hebben”, vertelt Giancarlo.
Ook Matthijs wilde graag zijn felle mening over de situatie laten horen. “Tjeerd is sowieso al heel anders als Sylvia er bij is”, begint hij. “Hij plaatst zichzelf boven de rest.” Bij alleen gossips bleef het niet, want bij terugkomst spreekt Matthijs zijn medekandidaat Tjeerd ook aan op zijn gedrag.

Kijkers op Twitter

Tjeerd weet het commentaar van Matthijs goed te incasseren, maar kijkers vinden er alsnog wat van. "Zijn die andere mannen nou serieus verbolgen over het feit dat Tjeerd de wild-rose überhaupt inzet?", laat een kijker weten. "Ze zijn allemaal jaloers. Ze zouden het ook zo gedaan hebben", gaat een andere kijker verder.
"Natúúrlijk zouden alle andere jongens de wild rose niet hebben ingezet. Net als al die vertrekkende deelnemers aan de bachelor(ette) die zeggen dat ze zelf hun koffers hadden gepakt als ze niet waren geëlimineerd", laat een andere kijker op Twitter achter. Hoe dan ook: kijkers vinden het commentaar van de mannen nogal overdreven. Wij zijn benieuwd, wat vond jij van de actie van Tjeerd?