fem fem nieuw 62

Djamila Celina legt het uiteindelijk uit: dit is er tussen haar en Famke Louise gebeurd

Love & Life11 jul , 17:00 doorAurora Ferrari
Heb je alle afleveringen van The Real Housewives of Amsterdam gezien, dan ben je vast niet vergeten dat housewive Djamila Celina en haar bff Famke Louise bezig waren met het opnemen van een track. Dit liedje zou uiteindelijk uitgebracht worden, maar daar hebben we tot de dag van vandaag niks meer over gehoord. Om die reden denkt menig mens dat de twee vriendinnen langer geen vriendinnen meer zijn. Gelukkig hoeven we niet langer te speculeren, want Djamila heeft het uiteindelijk uitgelegd. Dit is er dus écht gebeurd.

Hebben Djamila en Famke ruzie? 

Goed, even terug naar het liedje. Waar is-ie nou gebleven? Tijdens het kijken van de The Real Housewives of Amsterdam werden we zo enthousiast. Het had zo een banger kunnen worden namelijk! Zit er wat vertraging aan? Helaas hebben we alleen slecht nieuws, want Djamila en Famke zijn niet meer van plan om het nummer uit te brengen. Helemaal nóóit meer. Een heleboel mensen denken om die reden dat de twee vriendinnen ruzie hebben gehad - en dat zou helemaal geen gek idee zijn geweest. We kennen de dames als twee vrouwen met twee hele sterke meningen. Dat zou zo tegen elkaar kunnen botsen, al helemaal als je samenwerkt. Zou er dan echt sprake zijn van sensatie? Allemaal brandende vragen waar Djamila nu eindelijk een antwoord op heeft willen geven: de housewive legt eindelijk uit wat er is gebeurd.
'Even een berichtje van mij aangezien er zoveel sensa is rondom de track van Famke en mij', begint Djamila in een Instagram-Story. 'Uiteraard heeft iedereen kunnen zien dat wij een track aan het opnemen waren tijdens de opnames van Housewives. Iedereen weet ook dat een track opnemen veel tijd en energie kost', schrijft ze verder. 'Ergens in het proces zijn er wat errors ontstaan'. Volgens Djamila kwam dit doordat er zo'n groot team, meerdere managers sen platenlabels bezig waren met de track. Wat dát uiteindelijk het nummer in de soep liet lopen.

Beef 

Maar ondanks het nummer van Djamila en Famke niet wordt uitgebracht, wil Djamila in haar bericht duidelijk maken dat de twee vriendinnen geen ruzie hebben. En ook niet met Denzel - de partner van Famke. 'Ik wil alleen aangeven dat er geen beef is tussen Denzel, Famke en mij.' Djamila schrijft dan wel dat ze het jammer vindt dat het nummer niet wordt uitgebracht. Ze sluit haar bericht dan ook af met: 'Ik wens iedereen het beste en daar wil ik het bij laten'.