whatsapp image 2023 02 15 at 101749

Zien: dochter Michella Kox zet tattoo voor haar moeder

Love & Life15 feb 2023, 11:25 doorDominique Evers
Michella Kox is een van de meest besproken deelnemers van het afgelopen seizoen van het programma Echte Meisjes in de Jungle. Inmiddels is ze weer een gelukkig mens, want de realityster is thuis uit de jungle. Hoewel Michella dit jaar geen Valentijn heeft, werd ze toch wel heel emotioneel van een onverwachts cadeau.
whatsapp image 2023 02 15 at 101749
Bron: @michellakox

'Gelukkigste vrouw ter wereld'

Michella deelt op haar Instagram-account een video waarin ze vertelt dat dit de eerste keer is in vijftien jaar dat de realityster alleen is met Valentijn. "Geen man, geen vriend, niks", maakt ze haar zin af. "En ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld", vervolgt ze. "Maar als je denkt dat het niet gelukkiger kan, kan het altijd."
Ondanks dat Michella dit jaar geen man heeft om de dag van de liefde mee te vieren is ze wel verwend. Michella heeft verschillende dingen ontvangen van bedrijven of uit haar eigen omgeving. Ze kreeg chocolade aardbeien opgestuurd, haar vriendin kwam langs met een roos en een ballon én als kers op de taart heeft Michella een heel bijzonder cadeau gekregen van haar dochter Marja.
whatsapp image 2023 02 15 at 102421
Bron: @michellakox

Een tattoo

De dochter van Michella heeft haar moeder enorm verrast. Marja heeft gister als Valentijnscadeau de geboortedatum van Michella laten tatoeëren in haar nek. "Ik heb gehuild als een klein kind", geeft Michella toe. Ze zegt dat hier geen ring, kaart of bloem tegenop kan. De realityster sluit haar video af met een bedankje naar haar dochter toe. "Lieve Marja, dankjewel voor deze mooie tatoeage, dit mooie cadeau. Je hebt mij nog rijker gemaakt dan ik al was."
whatsapp image 2023 02 15 at 101750
Bron: @michellakox