sonny en jaydi

Juicy: dit zijn de eerste beelden Eating With My Ex met Jaydi en Sonny

Love & Life25 mei 2023, 12:44 doorAnne Dijkstra
Veel mensen zouden er niet aan moeten denken om hun ex nu weer te moeten zien. Laat staan om samen met die ex, voor een programma, weer samen te dineren. Maar blijkbaar denkt iedereen die meedoet aan het programma Eating With My Ex, daar heel anders over. De volgende aflevering doen Temptation Islands Jaydi en Sonny mee. Bereid je dus maar alvast voor op veelakward momenten.
sonny en jaydi
Bron: discovery+ | © Discovery Benelux 2023

Sonny en Jaydi

Voor iedereen die even kwijt is hoe het nou ook alweer zat tussen Jaydi en Sonny, geven we even een kleine recap. De twee hadden al drie jaar een relatie voordat ze meededen aan Temptation Island: Love or Leave. Ze waren één van de meest besproken koppels ooit. Enne, dat kwam absoluut ook door de bijzondere uitspraken van Sonny.
Hij had het namelijk in een van de eerste afleveringen al gelijk over dat hij "de hele tafel wilde proeven" en "de honderd aan wilde tikken." Jaydi zag dit tijdens het kampvuur. Ze was toen echt compleet klaar met Sonny en liet in een videoboodschap weten dat hun relatie o fficially over was.

Levensproject

Sonny vond dit nieuws alles behalve leuk. Enne, dat hebben we ook allemaal geweten. Zo vond hij het ongelooflijk dat "drie jaar hulp in één week wordt weggegooid" en kwam hij ook met de uitspraak dat Jaydi zijn "levensproject" was. Niet bepaald eenhealthy relationship dus. Gelukkig had Jaydi dit ook door en is ze tijdens Temptation Island voor iemand anders gevallen.

Eating with Ricky

Ze was namelijk helemaalin love met Temptation Island verleider Ricky. Maar ook deze relatie kwam uiteindelijk tot een einde. Vorig jaar heeft Jaydi al één keer eerder mee gedaan aan Eating With My Ex. Enne, je raad het al, dat was inderdaad met Ricky. Het gesprek verliep anders dan dat ze hadden gehoopt. Maar ondanks dat het niet de meest positieve ervaring was, durft Jaydi het nog een keer aan samen met haar ex Sonny.

Eating With My Ex

De eerste beelden van de aflevering met Jaydi en Sonny zijn nu bekend gemaakt. Enne, het lijkt er op dat dit ook weer een super ongemakkelijk aflevering gaat worden. "We wisten allebei dat het een zinkend schip was", zegt Sonny tegen Jaydi. Waarop zij antwoordt: "Als jij de uitspraken niet had gedaan die je toen die tijd had gedaan, had ik me nooit opengesteld."
Ook is Jaydi benieuwd hoe Sonny de periode na hun deelname aan Temptation Island heeft ervaren en Sonny is op zijn beurt benieuwd door wie van de twee hun relatieproblemen nou precies zijn gekomen. De aflevering is vanaf vrijdag te bekijken op discovery+ en wij kunnen echt niet wachten om de rest van het gesprek te zien!