femfem 76

EOTB-Imke is klaar met kritiek over haar relatie

Love & Life28 okt 2022, 16:22 doorAurora Ferrari
Oud Ex On The Beach-deelneemster Imke Roose is inmiddels een tijd gelukkig met haar vriend Jermaine. Ook al hebben zij een hoop kritiek en gedoe over zich heen gekregen, blijven ze altijd nog trouw naar elkaar. Op Instagram vertelt ze een nare ervaring.
femfem 76
Bron: @imke_roose

Love is in the air

Imke en Jermaine lijken tot over hun oren verliefd te zijn op elkaar. Jermaine heeft zelfs een tattoo voor Imke op zijn borstkast laten tatoeëren. Ja, die twee zijn helemaal weg van elkaar. Alleen niet iedereen is het eens met deze relatie. De tortelduifjes krijgen een hoop kritiek en berichten met leugens. Zo deelt Imke op Instagram een gestuurd bericht: "Hey Imke, ik heb Jerra net zien binnengaan met een ander meisje in een hotel."
"Gelukkig lag hij gewoon naast me toen ik dat bericht kreeg", schrijft Imke. "Zo zie je maar, mensen gunnen elkaar zo zo zó weinig. Geluk is zoiets moois en nog mooier als je het kan delen met een ander.”

Haat, haat én nog meer haat

Op Instagram schrijft ze verder: "“Uw geluk delen op social media kan heel naar uitdraaien. Wanneer mensen je gelukkig zien met iemand gaan ze vieze leugens verzinnen. Waarom? Omdat sommige niks hebben in hun leven en zich vastklampen aan online negativiteit.”
Imke deelt wijs advies: “Wees daarom altijd op je hoede wat en vooral met wie je het deelt. Gelukkig zijn wij door alles ZO sterk eruit gekomen; ik had niet anders gewenst. 1 team, 1 taak.”
De tekst gaat verder onder de tekst

Ex On The Beach

Imke heeft tijdens Ex on the Beach: Double Dutch een behoorlijke indruk achtergelaten. De EOTB’er was de eerste ex die aanspoelde, maar ze liet zich in de eerste minuten op beeld al niet kennen. Ex Keanu kreeg nadat hij Imke belachelijk had gemaakt een heerlijke kan sangria in zijn gezicht.
Ondanks dat, viel Imke meer voor de charmes van Dusty, van wie ze niet kon wegblijven. Tijdens de reünie, bleken ze elkaar nog wel gezien te hebben tussen de lakens, maar daar bleef het wel bij. Zo ver we weten dan.