vedder

Esther Vedder is ten huwelijk gevraagd op het idyllische Ibiza

Love & Life24 jun , 17:00 doorMaud Maarssen
We horen weddingbells! Esther Vedder deelt namelijk op Instagram dat ze ten huwelijk is gevraagd en 'ja' heeft gezegd. Haar vriend Ismael de Ling ging op zijn knieën op prachtige Ibiza. Nou, daar zouden wij ook wel ten huwelijk gevraagd willen worden. Zéker als het er zo mooi uit zou zien als hier.

Tot in de puntjes verzorgd

Het is wedding season! De zon is doorgebroken en dat betekent dat iedereen weer een beetje extra verliefd wordt. Zo ook Esther Vedder - bekend van haar sieradenmerk Vedder & Vedder - en haar vriend. Op Instagram deelt Esther namelijk een enorm idyllische foto. Op het zonovergoten Ibiza, aan de zee, staat Esther in een witte jurk en zit Ismaël - ook in het wit om het extra esthetisch te maken - op één knie. Om hen heen staan witte kaarsen en bossen met prachtige witte rozen. Één ding is zeker: Ismaël heeft er behoorlijk wat moeite ingestoken. De setting ziet eruit als een sprookje. En dat maakt het natuurlijk extra lief om te zien. Onder de post schrijft Esther "I SAID YES 💍❤️". 

Speciaal moment

We weten zeker dat Esther dit moment nooit zal vergeten. Daar heeft Ismaël wel voor gezorgd. En gelukkig deelt ze nog een foto in haar stories waarop de ring goed zichtbaar is. Ze schrijft erbij: "YES TO FOREVER 💍 Kan het nog steeds niet geloven... Mooiste aanzoek ooit en alles was perfect ❤️". Het stel ziet er ontzettend gelukkig en verliefd uit. Dat blijkt ook maar uit de comments. Iedereen is ontzettend blij voor ze en de felicitaties stromen binnen. Julia Mekkes reageert: "Ahhhh😍😍😍😍😍", Josh Veldhuizen schrijft "❤️❤️❤️" en Leslie Keijzer schrijft "Whaaaaaa😍😍♥️♥️♥️!!!".

Esther en Ismaël

Het stel is al sinds 2001 samen. Ook hebben ze samen al een dochter, Frankie Anna de Ling. Extra lief is dat ze vernoemd is naar Esthers zussen Franka en Anne. Een snoepie om te zien.