ex over je heen

7 signalen dat je ex doet alsof hij over je heen is

Love & Life03 apr 2022, 18:00 doorRoos Stevens
Het is uit tussen jou en je ex. Dit is heel vervelend en moeten jullie beide verwerken. Soms hebben jullie nog contact met elkaar maar weet je niet wat zijn intenties zijn. Dit zijn zeven signalen dat je ex doet alsof hij over je heen is.

Signalen dat je ex doet alsof hij over je heen is

We weten allemaal dat mannen en vrouwen op een verschillende manier met een relatiebreuk dealen. En hoewel je het niet zou geloven, hebben mannen vaker de behoefte om terug te komen bij hun ex. Als de realtie net uit is zijn ze een ster in doen alsof alles goed gaat. Maar de pijn komt altijd later. Aan deze tekenen kun je merken dat je ex doet alsof hij over je heen is.

Het ‘lijkt’ goed met hem te gaan

Het is uit tussen jullie en het lijkt helemaal goed met hem te gaan na de break-up. Hij wilt namelijk de indruk achter laten dat hij alles goed geregeld heeft en niet meer emotioneel is.

Hij ontkent de breuk

Ontkenning is een teken dat je ex niet over je heen is. Ontkennen is op dat moment gewoon veel makkelijker.

Hij is overdreven betrokken bij je nieuwe liefdesleven

Hij is wel heel erg geïnteresseerd in je liefdesleven, en het liefst wil hij alles weten. Bijvoorbeeld met wie je aan het praten bent en misschien wel met wie je aan het daten bent. Hij wilt echt weten of je weer verder bent gegaan na jullie relatie samen.

Hij is boos op je

Hij kan overdreven reageren op dingen die er in de relatie zijn gebeurd. Misschien is het boos zijn wel een manier voor hem om over je heen te komen?

Jij bent een vast onderwerp voor hem tijdens een gesprek

Het kan zo zijn dat jullie gemeenschappelijke vrienden hebben. Dan kan het zijn dat je nog wel eens wat over hem te horen krijgt. Zo krijg je te horen dat hij het maar al te graag met zijn vrienden over jou heeft. Misschien is hij toch nog niet helemaal over jou heen?

Hij doet te erg zijn best om vrienden te zijn

Het kan gebeuren dat een relatie tussen jullie gewoon niet gaat werken. Dan staat een vriendschap vaak op de tweede plaats. Dit is een teken dat hij toch écht niet zonder je kan en dus maar al te hard zijn best doet om vrienden te blijven. Helaas werkt dit bijna nooit...

Hij vraagt minder zinvolle dingen

Het is helemaal niet gek om je ex nog te spreken wanneer het uit is tussen jullie. Toch begin je te merken dat hij de laatste tijd wel echt dingen begint te vragen die niet zo nuttig zijn. Hij kan gewoon niet zonder jouw aandacht.