screenshot 2021 04 06 163137

'Echte Gooische Moeder' Florine gaat emigreren naar Ibiza

Love & Life06 apr 2021, 16:38 doorKathy
"You only live once", is zeker het levensmotto van 'Gooische Moeder' Florine Hofstee. Een halfjaar na de geboorte van haar zoontje Beer, laat de blondine via haar Instagram weten de koffers te pakken, naar een wel héle fijne plek: Ibiza.

Living the dream

Florine vertelt dat ze al een hele tijd bezig waren met het zoeken naar de perfecte plek, en vorige week kwam deze ineens op hun pad. “We twijfelden geen seconde. Wij gaan onze droom achterna want; je leeft maar één keer.” Hierop laat het stel weten al snel naar Ibiza te zullen emigreren. Volgens Florine staat volgende week de verhuiswagen al voor de deur. Wat een snelle verhuizing!
Op Instagram maakte de Gooische moeder het nieuws samen met haar partner Jeroen bekend. “Dromen komen uit”, begint ze haar bericht. “Vanaf de dag dat ik je voor het eerst zag, voelde ik dat je in mijn hart kwam… De kleuren, geuren, warmte, liefde en de passie die jij mij geeft maken mij compleet." Toch houden Florien en haar Jeroen het huis is Nederland voorlopig aan.

Echte Gooische Moeders

In 2008 werd het vijftal bij het grote publiek bekend door de reallifesoap Echte Gooische Meisjes , waarin de destijds twintigers gevolgd werden in hun dagelijks leven. Inmiddels zijn Pauline, Leslie, Bo, Florine en Kimberly moeder.
De vijf vrouwen uit het Gooi zijn altijd vriendinnen gebleven en hebben ook samen het Instagram-account Echte Gooische Moeders . "Van volgers kregen we de vraag of er een nieuwe serie zou komen en naar aanleiding daarvan kregen wij het verzoek van productiebedrijven of die serie er ook echt kon komen", aldus Kimberly Bosman. Voor wie de serie nog niet gezien heeft, kan dit doen op Videoland.