schermafbeelding 2023 01 30 om 161854

Gaby Blaaser deelt eerlijke post over lichaam: 'Soms ben ik onzeker'

Love & Life30 jan 2023, 16:20 doorDominique Evers
Gaby Blaaser kennen wij van meerdere tv-programma's. Onlangs was ze nog te zien in het reality-programma Echte Meisjes in de Jungle. Helaas moest Gaby dit avontuur vroegtijdig verlaten vanwege haar zwangerschap. En precies hier is ze onzeker over, haar baby belly .
schermafbeelding 2023 01 30 om 161854
Bron: @gaby.blaaser

In verwachting

Gaby is in verwachting van haar eerste kindje. Dit maakt ze samen met haar lover Robin bekend in december. De zwangerschap was niet gepland en dit laat het koppel dan ook eerlijk weten, maar ze zijn wel heel erg blij met het ongelukje. " The best accident that ever happened to us ", deelt Gaby onder de video waar ze haar zwangerschap bekendmaakte.
Ze deelt graag foto's op haar Instagram van haar groeiende buik. Iedereen, en wij ook, vinden de foto's beeldig die ze deelt. De toekomstige moeder geeft aan dat ze het soms ook heel moeilijk heeft met haar baby belly en dat dit haar heel erg onzeker kan maken.
De mommy to be laat weten dat het stel erg geschrokken was toen ze erachter kwamen, maar ze hebben geen seconde getwijfeld. "We gaan dit gewoon doen en waarom niet? Wat kan het ons schelen. We zijn blij en hebben het heel leuk met elkaar. Het is wat het is, dus we gaan het gewoon doen", verteld Gaby destijds tegen RTL Boulevard.

Baby belly

Hoe langer je zwanger bent, hoe beter je dit aan je buik gaat zien. En natuurlijk is dit bij Gaby ook het geval. Ze deelt hele mooie foto's op haar Instagram waar je haar groeiende baby belly goed kan zien. Gaby krijgt lovende reacties over dat ze er mooi uit ziet, alleen vindt ze dit zelf soms niet.
"Goedemorgen lief lijf! Soms ben ik onzeker, soms juist heel zeker. Ik zorg altijd goed voor mezelf, gezond eten, sporten en vooral nu ben ik me nog bewuster van hoe ik dat doe", schrijft Gaby onder een Instagram-post die ze vanochtend plaatst. And again , is dit een prachtige foto waar de toekomstige moeder haar buik laat zien.