foto iemand stiekem versieren

Mannen vinden het geweldig wanneer een vrouw over déze gewoontes beschikt

Love & Life19 mrt 2023, 20:15 doorRomy Nouwen
Of je je prins nou op het witte paard bent tegengekomen of niet, we weten in ieder geval dat de meeste mannen een bepaald plaatje in hun hoofd hebben over vrouwen. Natuurlijk verschillen smaken, maar als het om bepaalde gewoontes gaat, zijn er een aantal die de meeste mannen stiekem geweldig vinden. Ze lopen het liefst een vrouw tegen het lijf die de volgende gewoontes allemaal heeft.
foto iemand stiekem versieren

Gewoontes die een man ge-wel-dig vindt

Het fijne aan de volgende gewoontes is dat je ze waarschijnlijk allemaal wel hebt óf dat je ervoor kan zorgen dat je ze creëert. Natuurlijk is het belangrijk dat je jezelf blijft in een relatie, maar uiteindelijk zorgen deze gewoontes ervoor dat jullie relatie ook nog eens echt succesvol is. Dit zijn die geweldige gewoontes die mannen wel kunnen waarderen.

1. Als je zelfstandig bent

Natuurlijk willen mannen ook graag zorgen voor hun vrouw, maar ze vinden het stiekem ook wel fijn als je gewoon goed voor jezelf kan zorgen. Als in dat je gewoon zelfstandig bent! Afhankelijkheid wordt iets minder gewaardeerd door een man. Gelukkig hebben wij vrouwen tegenwoordig een hoop kansen om te bewijzen dat wij onze eigen boontjes kunnen doppen, tochladies?

2. Als je voelt als thuis zijn

Als jullie echt voor elkaar gemaakt zijn, doen jullie natuurlijk niets liever dan samen zijn. Jij voelt je op je gemak bij hem, maar ook hij wil zich helemaal op zijn gemak voelen als hij bij jou is. Hij wil zich helemaal thuis voelen als hij met jou is, want dan maakt het niet alleen uit waar jullie zijn. Jullie zijn dan altijd thuis, omdat jullie elkaar hebben. Cute!

3. Als je het beste in hem naar boven haalt

Ieder mens heeft wel minder goede kanten en onzekerheden. Een man vindt het fijn als je daar niet de nadruk oplegt. Hij kan het juist waarderen als je je bezighoudt met zijn welzijn. Dat je ervoor zorgt hij dat hij de beste versie van zichzelf is of wordt bijvoorbeeld. Vind je het lastig om dit voor elkaar te krijgen bij jouw lover ? Dan kan het helpen om de meest voorkomende onzekerheden van een man te weten. Zó help je hem deze aan de kant te zetten.

4. Als je hem de ruimte geeft

Hoe heerlijk een man het ook vindt om met jou op stap te gaan, hij vindt het nét zo fijn om ook zijn eigen ding te doen. Een man heeft er dan ook een ontzettende hekel aan als een vrouw hem té veel claimt, waardoor hij niet zo vaak de tijd heeft voor zijn eigen dingen. Probeer dus op zoek te gaan naar de goede balans, zodat je lover kan blijven voetballen, gamen of afspreken met vrienden!

5. Als je van hem houdt

Natuurlijk een inkoppertje: een man vindt het gewoon echt heel belangrijk dat je compleet van hem houdt. Dat je alle kleine gebreken met liefde accepteert en dat je door weer en wind naast hem zal staan. Zeg maar alle huwelijksbeloften, maar dan óók als je niet in het huwelijksbootje bent gestapt of zal gaan stappen. Hij wil dat je van hem houdt!