femfem 42

Verdrietig nieuws: YouTubers Gio en Jade zijn uit elkaar

Love & Life09 dec 2022, 10:09 doorAurora Ferrari
De geruchtenmolen draaide de laatste weken op volle toeren: Gio en Jade zouden relatieproblemen hebben. Gisteren kwamen ze met een uitleg. "We hebben besloten om uit elkaar te gaan", aldus de twee in hun break-up post én in Gio's nieuwste vlog.
femfem 42
Bron: @jadeanna

Gio en Jade

Gio, één van de bekendste vloggers met zo’n 1,35 miljoen abonnees, en influencer Jade (bijna 900k volgers op Insta) begonnen als vrienden, maar kregen in februari 2021 officieel een relatie. De twee maakten in het afgelopen anderhalf jaar reis na reis, deden de leukste dingen met elkaar en ze woonden sinds kort samen.
Er was echter een hoop kritiek rondom hun relatie. De twee zouden namelijk een heel groot leeftijdsverschil hebben. Jade is nu namelijk 18 en Gio 24. Hoewel het heel moeilijk is geweest voor de twee, zijn ze toch bij elkaar gebleven.

Geruchten

De geruchtenmolen draaide al een tijdje: Gio en Jade zouden relatieproblemen hebben. Jade was al een tijdje afwezig in Gio's vlog, waarbij ze zelf verklaarde "niet zo lekker in haar vel te zitten".
Afgelopen week zijn de twee teruggekomen van hun twee weken lange reis naar Amerika, en het was dan opvallend dat Jade niet mee naar huis ging met Gio. Juicekanalen speculeerden uiteraard volop, waardoor de twee zich waarschijnlijk genoodzaakt voelden om met duidelijkheid te komen.

Uit elkaar

Op Instagram plaatsten de twee beide een uitleg. "Lieve mensen, wat met een hele fijne vriendschap is begonnen en is uitgebloeid tot een relatie, gaat nu weer terug naar vrienden, tenminste; daar gaan we voor met elkaar", schrijven ze.
"We hebben besloten om uit elkaar te gaan. Het is een hele lastige beslissing geweest, maar wel beter voor ons beiden. We houden nog steeds super veel van elkaar en ik ben heel dankbaar voor de bijzondere tijd die we met elkaar hebben gehad so far ". De twee schrijven de tijd nodig te hebben om dit een plekje te kunnen geven en hopen dat ze dat mogen krijgen.
Gio's nieuwste vlog is dan ook méér dan heartbreaking . Wanneer Jade in beeld komt zegt Gio snikkend: "Ik ga altijd standaard lachen als ik m’n camera aan heb, maar ik moet helemaal niet lachen. Ik moet helemaal niet lachen". Tussen de verhuisdozen zitten ze dan, ons een uitleg te geven waarom het niet meer tussen de twee werkt.
"We merken nu gewoon dat we zoveel samen zijn dat onze inspiratie een beetje weg is", vertelt Jade in de video. "We zijn zo gefocust op elkaar dat we een beetje ons eigen leven kwijt zijn geraakt en ook daardoor de spanning naar elkaar en de verliefdheid".