schermafbeelding 2022 05 18 om 153848

8x de grootste afknappers tijdens een eerste date

Love & Life01 jun 2022, 12:00 doorRoos Stevens
Je kent vast wel die kriebels die je hebt voor een eerste date. En vaak weet je ook nog niet zo goed wie je voor je krijgt. Misschien is hij heel erg leuk of je kan heel erg op hem afknappen. Zo zijn er ook echt dingen waar wij als mensen op afknappen bij een man. Wij hebben de grootste afknappers tijdens een eerste date voor jou op een rijtje gezet!

Opscheppen

Heel leuk hoor om te horen hoe goed hij het allemaal voor elkaar heeft, maar het hoeft allemaal niet te opschepperig te worden. Natuurlijk doet hij dit om indruk op je te maken, maar het hoeft niet alleen maar om hem te gaan.

Hij praat teveel

Wanneer hij teveel praat is het zeker niet saai tijdens de date, maar het kan ook teveel worden. Jij hebt gewoon bijna niet de tijd om iets over jezelf te vertellen. Hij blijft maar doorgaan...

Hij heeft een slechte hygiëne

Wij als vrouwen vinden het vaak erg belangrijk dat een man er verzorgd uitziet. Wanneer hij er niet zo uitziet en hij ruikt ook niet zo lekker, is dat gelijk een afknapper!

Hij zit veel op zijn telefoon

Je gaat op date om elkaar te leren kennen, niet om je WhatApp gesprekken bij te werken, right? Ook wanneer jullie samen een gesprek aan het voeren zijn. Heeft hij überhaupt wel tijd voor je of is zijn telefoon belangrijker?

Hij gaat er te snel voor

Jullie hebben goede gesprekken over wat jullie allemaal belangrijk en leuk vinden. Dit is een goed teken want dan weten jullie een beetje elkaars belangen in het leven, maar oh nooo... Hij gaat iets te snel want hij heeft het al over dingen zoals kinderen en trouwen...

Hij was te laat

Niemand houdt van wachten. Het maakt dan ook niet uit wat zijn reden is, het wachten blijft gewoon vervelend. Daarom vinden we dat al snel een afknapper bij mannen. Zou hij dat veel vaker doen?

Hij is constant aan het klagen

De ober was te traag, de mensen waren te luid, het eten was koud of laat of slecht. Het is echt heel vervelend als hij de hele date alleen maar aan het klagen is. Het lijkt erop dat hij constant ontevreden is over alles en iedereen om zich heen.

Hij praat gewoon niet

Een goed gesprek is pas succesvol wanneer er twee mensen aan deelnemen. Hij praat gewoon niet tijdens de date. Dit maakt de date echt wel een beetje dood...