femfem 87

Pijpcursus likken voor dummies: wat is pijpen?

Love & Life03 jan 2023, 12:03 doorAurora Ferrari
Pijpen: iedereen heeft dat woord wel eens gehoord. Je hebt het wellicht al een keertje gedaan, je bent van plan om het te doen of je bent simpelweg benieuwd. Maar wat is pijpen eigenlijk en waarom vinden mannen dat zo lekker?
femfem 87
Bron: New Kids Nitro

Een man pijpen: wat is het?

Long story short: pijpen is een piemel in je mond, zuigen en heen en weer bewegen. Dit is een beetje grof gezegd, er komt hier natuurlijk veel meer bij kijken, maar het is simpelweg orale seks. Tijdens de seks vinden mensen het fijn om soms wat af te wisselen. Zo kan je er voor kiezen om een man af te trekken, maar je kunt er dus ook zo voor kiezen om hem te pijpen.
Een man kan vrouwen ook orale seks geven, dat noemen we beffen. Dat is een vrouw seksueel bevredigen door met mond en tong de vagina te stimuleren.

Hoe doe je het?

Ja je bent hier natuurlijk ook niet voor de kat z'n kut: je weet inmiddels wat pijpen is, maar je wil nu uiteraard weten hoe je dit moet doen. Begrijpelijk, en gelukkig kunnen we het je heel makkelijk vertellen: piemel in je mond, zuigen en heen en weer bewegen. Maar zoals we eerder hebben gezegd, er komt hier veel meer bij kijken. Daarom hebben we een stappenplan voor je gemaakt.
1. Trek zijn onderbroek omlaag (wel met toestemming alsjeblieft)
2. Begin het topje van de eikel te zuigen of te likken. Gebruik alsjeblieft je tanden niet en wees voorzichtig, het is daar heel gevoelig. Je wil geen man hebben met pijn aan zijn piemel, dat is niet prettig voor hem maar ook niet voor jou.
3. Als je dit allemaal een beetje voorzichtig doet, is de kans ruim aanwezig dat-ie een stijve krijgt. Nu kan je de hele piemel in je mond doen. Je hoeft dit niet elke keer te doen, want niet iedereen heeft de magische gag reflex. Dus eh... lik, zuig en beweeg gewoon een beetje heen en weer.
4. Als je bezig bent, knijp ondertussen voorzichtig zijn piemel. Grote kans dat hij los gaat op het heerlijke gevoel dat jij hem hiermee bezorgt.
5. Verwaarloos de ballen niet. Niet iedereen zingt hallelujah bij wat ballenstimulatie, maar de meeste wel. Begin voorzichtig te bewegen, te strelen en te kietelen om te zien wat hij ervan vindt.
6. Je hoeft het niet perse af te maken door hem door te pijpen, als je niet meer kan (of geen zin meer hebt) is het gewoon voorbij. Trek hem dan bijvoorbeeld verder af tot hij klaarkomt.
Mocht hij wel klaarkomen in je mond, bedenk dan even wat je er mee doet. Sperma is niet het lekkerste om door te slikken, vooral niet de eerste keer. Bekijk het artikel spoedcursus lekker pijpen , hierin geven wij 8x tips om als een pro te zuigen.

Waarom is het zo bijzonder voor een man?

Wanneer een man wordt gepijpt, krijg hij een bevredigend gevoel. Doe je het een beetje goed, kan hij hier zelfs van klaar komen. Maar heb dat doel niet altijd voor ogen, pijpen is nou eenmaal een hoop werk voor diegene die het doet.
En helaas, komt een man er niet altijd van klaar. Schaam je niet en voel je dus niet slecht als het dus niet lukt. Seks (dus ook orale seks) moet leuk en gezellig blijven. Veel pijpplezier!