hoogtepunt mannen

Het andere geslacht legt uit: zo fake je als man een hoogtepunt

Love & Life25 feb 2023, 20:15 doorRomy Nouwen
Dat vrouwen een hoogtepunt regelmatig faken, is – helaas – algemeen bekend. Voornamelijk wanneer het bedavontuurtje een beetje tegenvalt óf de man niet weet waar hij moet beginnen, geeft een vrouw wel eens op. Faken lijkt dan de meest voor de hand liggende oplossing. Toch zijn vrouwen zeker niet de enige die dit doen. Mannen blijken er ook wat van te kunnen...

Mannen aan het woord

Verschillende mannen gingen in gesprek met Spuiten en Slikken en durven in dit gesprek wel het achterste van hun tong te laten zien. In het gesprek vertellen drie mannen hoe het zit met hun hoogtepunten, waarom ze zo nu en dan toch het idee hebben dat ze moeten faken en het allerbelangrijkste: hoe ze hiermee weg komen. Want we weten natuurlijk allemaal dat het voor een man lastiger is om een climax te faken dan voor een vrouw.

Hoogtepunt faken

Alle drie de heren geven in het interview toe dat ze minstens één keer een hoogtepunt hebben gefaket. Hoewel de één dit vaker heeft gedaan dan de ander, blijkt dit dus ook onder heren een ding te zijn. De mannen vertellen dat ze het gevoel hebben dat ze af en toe een hoogtepunt moeten faken, omdat er nog steeds een stigma heerst over dit onderwerp. Juist bij mannen lijkt het zo logisch dat ze altijd tot een hoogtepunt kunnen komen, maar in de praktijk hebben veel mannen dus eigenlijk ook af en toe moeite om tot die climax te komen.

Hoe faken mannen dan een hoogtepunt?

Hoewel wij vrouwen dit natuurlijk gemakkelijk kunnen faken, gaat het bij mannen toch iets moeilijker. We zijn dan ook extra nieuwsgierig naar hoe mannen hier dan mee weg komen. In het interview vertellen ze dat ze dit eigenlijk alleen kunnen doen wanneer er een rubbertje gebruikt wordt. Zodra een man er klaar mee is, begint hij wat meer te hijgen en kreunen en doet hij alsof hij komt. Daarna proberen de mannen naar eigen zeggen zo snel mogelijk het rubbertje af te doen en deze weg te gooien. Ze vertellen dat een vrouw in de praktijk eigenlijk bijna nooit controleren hoe het rubbertje er na gebruik uitziet. En jawel, zo komen ze er mee weg.