imke roose

Imke Roose heeft jawoord gegeven en kondigt verloving aan met lieve video

Love & Life14 jun , 9:22 doorMaud Maarssen
Imke Roose deed gisteravond een vreugdevolle aankondiging op Instagram. De prachtige realityster, bekend van het populaire programma 'Ex on the Beach: Double Dutch' seizoen zeven, deelde een enorm lieve video waarin ze haar verloving bekendmaakte. Het nieuws bracht direct een golf van geluk en opwinding bij haar volgers teweeg.

Te lieve video

Op Instagram deelde Imke een filmpje waarin ze straalde van geluk. In de video zien we haar samen met haar verloofde, genietend van een intiem en romantisch moment. De liefde en vreugde straalden van het scherm af en haar volgers konden niet anders dan mee genieten van dit mooie moment. In de video omhelst Imke haar kersverse verloofde innig, waarna ze samen helemaal gelukkig de camera inkijken. Het is haar enorm gegund.

Na regen komt zonneschijn

Na haar deelname aan 'Ex On The Beach' stond haar leven namelijk behoorlijk op zijn kop. Via sociale media deelde ze haar ervaring en alles wat het met haar gedaan heeft. Ze beschreef de rollercoaster van emoties waarin ze belandde na haar impulsieve beslissing om deel te nemen aan het programma. Hoewel er begeleiding aanwezig was op het eiland, heeft dit de impact op haar deelname niet minder gemaakt.
Een tijd geleden gaf Imke online toe dat ze enorm struggelde na de deelname aan het programma. Ze zat er helemaal doorheen en online kreeg ze enkel haat en negatieve reacties. Ze maakte een TikTok waarin ze uitlegde wat het met haar deed. "Ik koos ervoor om deel te nemen aan een tv-programma, niet om online haat te ervaren", benadrukte ze. Gelukkig is ze nu dus helemaal gelukkig.

Het juiste moment

De verloving komt dus precies op het juiste moment. Imke voelt zich een stuk beter en de verloving zal haar alleen nog maar gelukkiger maken. Haar verloofde is Jermaine die ze in de zomer van 2021 leerde kennen in de zomerbar Lakehouse. Voor Jermaine was het eigenlijk meteen liefde op het eerste gezicht. Hij kreeg Imke maar niet uit zijn hoofd en besloot haar een berichtje te sturen. Bij Imke hadden de kriebels wat tijd nodig om te groeien, maar uiteindelijk sloeg de vonk over. Sinds die zomer zijn ze hartstikke gelukkig samen. Wij zijn nu al benieuwd naar de bruiloft.