iris temptation

Iris over off camera moment in Temptation Island: 'Ik las een boek op de wc'

Love & Life04 jul 2023, 10:00 doorRoos Hooijer
Terwijl wij in de afleveringen de deelnemers van Temptation Island vooral zien partyen is dat in real life wel anders. Meedoen aan Temptation is loodzwaar en daar doet Iris haar eerlijke verhaal over.
iris temptation
@iris_de_waard

Iris en Mitch

Iris en Mitch deden mee aan Temptation Island omdat er nogal wat problemen waren op het gebied van intimiteit. Iris wilde graag knuffelen, kletsen en close zijn met haar grote liefde, terwijl Mitch hier wat minder behoefte aan had. Toch realiseerde hij zich tijdens het programma dat er iets moest veranderen, aangezien hij Iris anders zou verliezen.
De twee werden bijna twee weken lang van elkaar gescheiden en had niet eens de mogelijkheid elkaar een appje te sturen. Moet je je het eens voorstellen: je spreekt je partner normaal elke dag, maar wordt plotseling uit elkaar gerukt en hebt 0,0 contact. Het is in de praktijk echt niet niks.

Moeilijke tijd

In een openhartig interview met LINDA. is Iris openhartig over de struggles die dit met zich meebracht. "Ik was bang om heimwee te krijgen, maar dat viel gelukkig mee. Het was echt gezellig", begint ze haar verhaal. Maarre, dit plezierige gevoel hield niet heel lang stand.
"Op dag vier had ik even een dip, toen heb ik me teruggetrokken op de wc en daar een boek gelezen, want op die plek hangen geen camera’s. Ook heb ik even met de psycholoog van de productie gezeten. Alles was zo nieuw, anders… En dat kun je allemaal niet met je partner delen."

Zoveel emoties

Het gevoel van een vriend hebben, raakte Iris naar eigen zeggen bijna kwijt. "Op dag tien dacht ik: heb ik eigenlijk nog wel een vriend? Je hebt elkaar al zo lang niet gezien en gesproken, niet eens één app’je. De mensen thuis krijgen het niet mee, maar je emoties gaan daar echt keer honderd."
Ondanks deze heftige periode wisten zowel Iris en Mitch zich erdoorheen te slaan. Na een dreamdate die het koppel samen mocht spenderen (wat héél bijzonder is in Temptation) ging Mitch zelfs op één knie voor Iris . Een succesverhaal dus, want in de zomer van 2024 staat de wedding al op de agenda.