kus

Jantine (33): "Ik zoende met de beste vriend van mijn man en hij weet het niet"

Love & Life08 jul , 18:00 doorRomy Nouwen
De 33-jarige Jantine zoende - voordat ze samen was met haar man - eerst met zijn beste vriend. Nu ze getrouwd is met haar man, houdt ze dit bewust geheim. Volgens haar kan het namelijk geen kwaad. Ze deelt haar verhaal online.

Gelukkige relatie

Jantine kent haar man inmiddels al zo'n zes jaar. De twee gingen voor langere tijd als vrienden door het leven. Ze zagen elkaar echt als maatjes en waren veel samen. Het duurde echt heel lang voordat de vonk oversloeg. Hoewel de mensen om hen heen wel zagen aankomen dat er meer in zat, duurde het bij Jantine en haar man wat langer. Zij draaiden eerst heel lang om elkaar heen en vonden het lastig om uiteindelijk overstag te gaan. Bang om de vriendschap te verliezen.
Wat haar betreft heeft ze de liefde van haar leven gevonden in deze man. Daarom besloot ze vier jaar geleden 'ja' te zeggen toen hij op zijn knieën ging. Het ging ineens wel wat snel, maar ze wist zeker dat ze met hem oud wilde worden. Ze kende hem immers al veel langer. Ze trouwden vervolgens en wonen nu al een aantal jaar samen in hun eigen mooie huisje. Gelukkiger dan ooit zou je zeggen.

Zoenen op jonge leeftijd

Hoewel Jantine zeker gelukkig is met haar huidige man, blijft ze ergens tegenaan lopen. Ooit, voordat ze samen was met haar man, kwam ze in aanraking met de beste vriend van haar man. Toen viel ze eigenlijk meteen als een blok voor hem, maar ze voelde aan alles dat hij te hoog gegrepen was voor haar. Wel was er aantrekkingskracht tussen de twee, waardoor ze toch even gezoend hebben. Het gevoel was echter niet helemaal wederzijds, dus ze hebben er nooit wat mee gedaan.

Geheim

Dit alles speelde zich af voordat Jantine überhaupt contact had met haar huidige man. Ze viel namelijk eigenlijk in eerste instantie niet voor haar man, maar voor zijn vriend. Toen ze eenmaal in een relatie zat met haar huidige man bleef de zoen met zijn vriend toch wel een beetje in haar hoofd hangen. Ze voelt zich er ook wel een beetje ongemakkelijk bij. Toch heeft Jantine, samen met de beste vriend van haar man, besloten dat ze de zoen beter geheim kunnen houden. Het is immers gebeurd en ze kunnen er niets meer aan veranderen. Enne, ze doen er nu helemaal niks meer mee. Het is dus niet nodig dat haar huidige man weet wat er gebeurd is.
Wel voelt Jantine af en toe nog een kriebeltje in het bijzijn van de beste vriend van haar man. Toch doet ze er niets mee. Ze heeft het geaccepteerd en omarmt het gevoel. Ze weet namelijk zeker dat ze samen wil zijn met haar man, en zal hem nooit verlaten. Zelf denkt ze dat het daarom geen kwaad kan om de zoen en haar gevoelens geheim te houden. Wat denk jij?